rrock'n roll child

tiistai 30. tammikuuta 2018

Keikkaperjantai ja bilelauantai


Moi!
Kyllä oli jälleen aivan ihana viikonloppu. Perjantaina oli Antti Railio & Noora Louhimo Duet Show Yo-talolla, mitä oltiinkin venattu Iltsun kaa jo jonkin aikaa. Ovet aukesi joskus puoli yhentoista maissa, ja nähtiin ennen sitä. Meillä oli aika mielenkiintoista jonotusseuraa.. :D Ovien auettua lipputarkastus, narikka, vessa, tiskiltä juomaa ja sit mentiin hetkeks istuun. Aika hyvin siellä jo oli porukkaa. Sanni ja Jaakko liittyi myöhemmin meidän seuraan. Itse keikan piti alkaa puoli kaheltatoista, päästiin onneks eturiviin. JC Halttusen bändi tuli lavalle ja pian myös Antti ja Noora ilmestyi sinne, ja jo heti ekan biisin aikana meni kylmät väreet. Tää oli Antin ja Nooran ihan ensimmäinen duokeikka, ja pakko sanoo et keikka oli ihan mieletön! Molemmilla niin uskomattoman upeet äänet ja ne äänet soi hienosti yhteen. Vau! <3 Ne lauloi itelleen tärkeitä kappaleita. Paljon upeita hittejä, kuten ekana kappaleena kuultu We all die young (Steelheart), Close my eyes forever (Ozzy Osbourne & Lita Ford), 18 and life (Skid Row), Kickstart my heart (Mötley Crüe), Still of the night (Whitesnake), Who wants to live forever (Queen) yms. <3 Siis niin upee show et oksat pois! Keikan jälkeen selfie Nooran ja Antin kaa, ja kiittelin keikasta. Sen jälkeen sit väsyneenä mut onnellisena nukkumaan.
Lauantaina täytin 23, ja sainkin hienon herätyksen. Porukat tuli kajarit huutaen mun huoneeseen, siskon kuvatessa tätä hienoa episodia.. Voi luoja! :’D Oli se vähän koomista. Sain kortin ja suklaata. Porukat lupas ostaa mulle myöhemmin 2 päivän lipun South Parkkiin, ihanaa. Päivällä tuli lähisukulaiset ja yks kaveri. Juhlittiin samalla mummoa ku oli täyttäny paria päivää aiemmin 80. Ja myös meidän marsua kun täytti 2. Lahjaksi sain ruusuja, rahaa, arvan (voitin siitä 10€) ja lahjakortin lippupalveluun. Ihanat lahjat. :3 Muuten me sit vaan oltiin, otettiin maljat, syötiin ruokaa, jälkkäriks kakkua ja muuta hyvää, otettiin kuvia jne.

Illemmalla häippäsin Iltsulle ku vein tälle mun yökyläkamat, otettiin pikku pohjat ja lähdettiin keskustaan. Tavattiin sisko ja Anniina ja lähdettiin Roosterille missä Jansku, Janskun poikakaveri ja Eero ootti meitä. Mentiin hetkeks Roosteriin istuskeleen ja juomaan, jo sillon oli aika hyvä meininki. :D Myöhemmin lähdettiin Tiikerihaihin, kuunneltiin ku jotkut lauloi karaokea ja käytiin pyörähtämässä tanssilattialla moneen otteeseen. Ja juotiin, tottakai. :D Lopuksi mentiin vielä Rodeoon, ja siellä tanssittiin pilkkuun asti. Dirlandaan alkaessa soimaan aloitettiin kavereiden kaa sellanen ”letkajenkka”, mentiin ympäri Rodeoo Eeron kaataessa tuoleja ja mun huutaessa kaikille et tulkaa messiin.. Suurin osa lähtikin mukaan eli saatiin aika pitkä jono aikaseks. Ai että oli hauskaa! :’D

Kiitos Antille ja Nooralle mahtavasta keikasta, kiitos myös keikkaseuralle!
Kiitos niille jotka pääsi juhlimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti