rrock'n roll child

perjantai 22. kesäkuuta 2018

Laikunlavan puistokonsertti


Moikka!
Tampereen Laikunlavalla järjestetään puistokonsertteja ja muitakin tapahtumia tässä pitkin kesää. Käytiin Iltsun kaa keskiviikkona järjestetyssä konsertissa, missä esiintyi Kingbones, The Backsounds ja meille tuttu The Mudmakers. Kingbonesia ei ehitty kattomaan yhtään, sillä oltiin vielä sillon Iltsun kämpillä. Lähdettiin joskus seiskan maissa, ja ehdittiin kattoon jonkin aikaa The Backsoundsia. Kuulosti yllättävän hyvältä, bändi heitti omien biisien lisäksi myös Hurriganesia!





Seuraavaksi oli The Mudmakersin vuoro, bändi heitti myös jotain muitakin biisejä omien biisien lisäksi. Tää oli kiva nähä nyt toista kertaa livenä, viimeks näin bändiä Katubaari Axussa joskus viime vuonna vissiin. Jos svengaava rytmiblues on sun juttu, suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan tätä bändiä! Kannattaa myös tykätä bändistä Facebookissa, niiden sivulle pääsee tästä





Molemmilla bändeillä oli kyllä mahtavat keikat, kiitos! Joskus on kiva käydä keskellä viikkookin tämmösillä keikoilla.

Jos muuten kiinnostaa mitä muita puistokonsertteja Laikunlavalla tai muualla päin Tamperetta on vielä kesän aikana, suosittelen tsekkaamaan tarjonnan tästä.

Hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti