rrock'n roll child

tiistai 2. lokakuuta 2018

JC Halttunen & Hannes Kett @ Bar Ihku

Moikka!
Viime lauantaina oli jälleen keikkailta, kun Tampereen Ihkussa alkoi JC Halttusen isännöimä klubi. JC:n ekana vieraana oli Shiraz Lanesta tuttu Hannes Kett, joten tätä iltaa oltiinkin ootettu sillä Hanneksella on ihan mieletön ääni ja lavakarisma. Oltiin Iltsun kaa noin tuntia ennen keikan alkua paikalla ja hengattiin parin kaverin kaa. Keikka oli akustinen ja jätkät esiintyikin siinä pubin puolella. Luultiin et ne ois esiintyny yökerhon puolella, mut kyllähän pubikin kelpasi hyvin. JC & Hannes esitti kaikenlaisia rock-hittejä eri esittäjiltä parin setin verran. Bon Jovia, Guns N’ Rosesia, Ozzy Osbournea, Whitesnakea.. Ihan kaikkia biisejä en muista settilistasta mut sanoisin sitä silti täydelliseks.







Otin jossain vaiheessa iltaa kuvan Hanneksen kaa, kiitin keikasta ja hän jo toivotteli turvallista kotimatkaa vaikkei oltu vielä lähdössä Iltsun kaa. Halattiin Hanneksen kaa parikin kertaa ja jatkettiin Iltsun kaa iltaa toisella puolella tanssien ja kuunnellen kun ihmiset lauloi karaokea. Ei taidettu olla ihan loppuun asti ja naurettiin kun joku mies halusi lähteä meidän kaa samaan aikaan ulos ovesta ja sanottiin tälle sit ulkona heipat. :D Hesen kautta Iltsulle ja seuraavana aamuna tuli nukuttua pitkään.

Oli hauska ilta, kiitos JC & Hannes ihan mahtavasta keikasta!
Kiitos myös tottakai seuralle. :)

PS. JC:n isännöimät klubi-illat jatkuu ensi kuussa ja niitä on kerran kuussa. Klubi-illat on 20.10., 17.11. ja 8.12. Näihin iltoihin on vapaa pääsy. Pistäkäähän muistiin jos tämmöset kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti