rrock'n roll child

maanantai 19. marraskuuta 2018

André Linmanin ja Noora Louhimon keikkaa


Moi!
Oli kyllä ihana viikonloppu taas.
Perjantaina näin pitkästä aikaa André Linmania, kun oli akustisella soolokeikalla täällä Tampereella sellasessa baarissa ku Aikalisä. Ei oltu ikinä käyty Iltsun kaa kyseisessä paikassa, mut vaikutti itseasiassa silleen ihan ookoolle, vaikka väkeä riittikin. Oltiin tällä kertaa ihan vesi- ja limulinjalla ja löydettiin paikka niin läheltä lavaa ku mahdollista. André aloitti keikkansa 23 jälkeen, ja voi jestas mikä keikka! André heitti pari settiä covereita (mm. Bon Jovia, Bruce Springsteenia, Whitesnakea, Oasista..) mut myös omaakin tuotantoo eli One Desirea ja Sturm Und Drangia. Varsinkin noi Sturmiksien biisit oli jotain niin parasta! <3 Otin jo ennen keikkaa kuvan Andrén kaa ku keikan jälkeen oli ehdittävä vikaan bussiin. Mut oi että toi keikka oli niiin ihana, oon vieläkin fiiliksissä siitä.











Lauantaina oltiin Iltsulla vähän alottelemassa ennen kuin mentiin Roosteriin. Roosterissa oli nimittäin Noora Louhimon keikka. Tää oliki jo 16.kerta ku näin tuon ihanan laulajattaren livenä. Nähtiin pari kaveria joiden kaa oltiin lavan eessä ja keikan aikana tuli heiluttua ja laulettua biisien mukana. Ihan kaikkia biisejä en kyl muista, mut oli silti ihan mahtavaa nauttia tästä keikasta. Kuultiin ainakin Janis Joplinia, Iron Maidenia, Deep Purplea, Dioo.. Huhhuh! <3 Nooran settilistat on aina täydellisiä ja btw, hänellä oli kivan näkönen takki! <3








Hessu Maxx oli rummuissa!

Keikan jälkeen taisin halata Nooraa ja toivottaa vielä myöhäset synttärionnittelut. Jäätiin Iltsun kaa vielä Roosterille ja oltiinki siellä pilkkuun asti. Oli hauskaa!


Kiitos viikonlopun mahtaville esiintyjille ja tietenki seuralle. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti