rrock'n roll child

maanantai 13. toukokuuta 2019

An Evening With Sturm Und Drang


Hei!
Tänä keväänä starttasi sellainen kiertue kun An Evening With Sturm Und Drang feat André Linman & Jeppe Welroos. André ja Jeppe siis ovat olleet jo kauan sitten kuopatussa Sturm Und Drang -yhtyeessä ja kuten kiertueen nimestäkin voi huomata, kiertueella esitetään tämän kyseisen bändin kappaleita. Kiertue saapui perjantaina Kulttuuritalo Laikkuun Tampereelle ja sinne olin hankkinut lipun melkein heti kun liput tuli myyntiin. Ei tämmöistä tilaisuutta voinut jättää välistä!
En ollut koskaan käynyt Kulttuuritalo Laikussa, mut kyseisen paikan musiikkisali toimi ihan hyvänä paikkana akustiselle keikalle. Eturivi paras rivi! Keikka kesti noin pari tuntia ja siinä oli onneks väliaika, sillä kesken keikan iski aivan jäätävä jano ja nälkä, joten kahvion croisantti ja mehu teki hyvää. Ja vaikka mua väsytti, nautin silti keikasta. Kuultiin Sturm Und Drangin hittejä sekä myös vähän harvinaisempaakin herkkua. Bändiltä ehti ilmestyä kolme albumia ja biisejä kuultiin jokaiselta albumilta. Ja kyllä ne biisit toimi vaan niin mielettömän hyvin myös akustisina!
Keikan jälkeen oli meet&greet, joten tottakai kävin vielä moikkaamassa Andréa ja Jeppeä ja otettiin kuva. Toivottavasti näkisin kyseisiä herroja vielä uudestaan tämmöisen kiertueen merkeissä!











Kiitos André ja Jeppe! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti