rrock'n roll child

perjantai 17. toukokuuta 2019

BOOM BANG @ Särkänniemi

Viime lauantaina pääsi pitkästä aikaa Särkänniemeen! Siellä oli uuden laitteen BOOMin avajaiset ja siellä olikin hyvin väkeä testaamassa laitetta. En kuitenkaan ite menny mihinkään laitteeseen päivän aikana vaan keskityin katsomaan Estraadin ohjelmaa. Estraadilla oli jo esiintynyt Lukas Leon, mut se ei ihan napannu joten katsoin vain Stigin ja Reino Nordinin keikat. Radio Novan Minna Kuukka ja Aki Linnanahde oli juontamassa tapahtumaa.



Ennen Stigiä lavalla oli Boom Squad Show, eli BOOMin testanneet tubettajat Lakko, Mariieveronica ja Tuure Boelius tuli hetkeksi viihdyttämään ihmisiä. Niillä oli Q&A ja joku haaste. Ihan mielenkiintoista, varsinkin kun tykkään katsoa Lakon ja Mariieveronican videoita. Niillä oli myös meet&greet, mut en viittiny siihen mennä.







Yks kaverikin oli alueella ja hengasin tämän kaa koko päivän. Käytiin esiintyjien välissä syömässä, istuskelemassa terassilla ja kiertämässä Puistopuotia. Voisin oikeestaan nyt näyttää mitä ostin Särkästä:
Toi kakkakynä oli vaa nii söpö etten voinu vastustaa kiusausta.. :D

Stig aloitti viideltä ja olin melkeen unohtanu miten hyviä jotkut sen biiseistä on. Tuli nähtyä se nyt ekaa kertaa livenä ja tykkäsin kyllä kovasti keikasta! Stigin ja dj:n tanssimuuvit oli hauskaa katseltavaa ja paljon soitettu Roy Orbison kruunasi hienosti keikan. Stig on jotenkin symppis!







Klo 19 ihana Reino Nordin päätti päivän. Olipas kiva olla taas hänen keikallaan. Yllätyin et päästiin kaverin kaa tokaan riviin, olin kuvitellu et lavan eessä olis ollu huimasti väkeä. Jo ennen keikkaa sade yllätti, mut ei annettu sen haitata. Keikan aikana kuultiin monia hyviä kappaleita ja niiden aikana oli vaan kiva heilua ja laulaa mukana. Keikan päätteeks Reino heitti yläfemmat tai kätteli eturiviläisten kaa. Vähän kun kurkotin niin Reino tuli muakin kätteleen ja hän jäi siihen aidan luo, otettiin kuva ja kiitin keikasta. Oli kyllä hieno päätös päivälle!








Kiitos päivän esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti