rrock'n roll child

maanantai 5. elokuuta 2019

PORISPERE 2019



Moi!
Lähdettiin viime perjantaina yhdeksi päiväksi Porispereen kaverin kanssa. Lähdettiin kolmen maissa Tampereelta kohti Poria, ja ehdittiin missaamaan vähäsen päivän ekan esiintyjän keikkaa. Onneksi kuitenkin saatiin auto suht lähelle Kirjurinluotoa, festarit siis järjestettiin siellä. Olipas kiva olla taas Kirjurinluodossa, se vaan on niin nätti paikka.





Porteille päästyämme tuli pientä ongelmaa lipun kanssa, mut siitä huolimatta selviydyttiin Therapyn ajaksi eturiviin, joka oli päivän ekana esiintyjänä. Ehdittiin onneks kuunteleen edes muutama biisi. Tän bändin näkemistä olin odottanu jonkin verran ja keikka oli kyllä oikein hyvä! Ärsyttävän alkuhässäkän jälkeen olin vaan pelkkää hymyä, oli ihanaa nauttia auringonpaisteessa hyvästä livemusasta.





Tämän jälkeen suunnattiin sirkustelttaan juomaan lonkerot ja katsomaan Shiraz Lanen keikkaa. En edes muista milloin olin nähny tän bändin viimeksi.. Itse keikka oli tietenkin jälleen aivan jotain mahtavaa, ei näiden keikkoihin koskaan kyllästy!







Lähdettiin jo ennen Shirazien keikan loppua takaisin Lokkilavan luo, kun siellä esiintyi seuraavaksi ihana Beast In Black. Ei siitä edelliskerrasta ollu ees kovin pitkä aika, mut tuntui et siitä ois ollu ikuisuus. :D Tää keikka oli taas niin loistava ettei mitään rajaa. Olin niin fiiliksissä näiden aikana. Seuraava kerta ku nään tätä bändiä taitaa ollakkin vasta joulukuussa Helsingin jäähallilla.









Seuraavaksi Energialavalla esiintyi Brother Firetribe. Olihan näidenkin keikka taas pelkkää rakkautta! Välispiikit oli ihan parhautta, tuli naurettua monta kertaa Pekan ja muiden jutuille. Ja tottakai itse biisit, ai että. <3 Tuli ihan yllätyksenä et bändi soitti Play It From The Heartin, sitä ei olla kuulemma soitettu keikoilla 2008 jälkeen. Oli se kyllä hienoa kuulla ekaa kertaa livenä, siis aivan ihana. <3 Seuraavan kerran nään tätä bändiä Tampereen Olympiassa 17. elokuuta.








Näin yhtä toista kaveria tämän jälkeen ja mentiin hetkeksi fiilisteleen Kaija Koon keikkaa, kun esiintyi Lokkilavalla. Tää olikin eka kerta kun näin Kaijan livenä ja olin unohtanu et Ilari Hämäläinen soittaa Kaijan yhtyeessä. Vaikken Kaijaa kauheesti kuuntele, niin tää keikka oli kuitenkin todella hyvä vaikkei kyllä katottu sitä loppuun asti.







Kaveri lähti jo etsimään itselleen hyvää paikkaa Amorphiksen ajaks, ja me lähdettiin sen kaverin kanssa syömään jonka kanssa olin tullut Poriin. Ranskikset valkosipulimajoneesila teki hyvää siihen aikaan illasta ja alueella oli muutenkin tosi nättiä illemmalla. Käytiin myös anniskelualueen puolella ottamassa vielä yhdet ennen vikaa bändiä.
Päivän päätti ihana Amorphis, ja pääsin onneksi eturiviin! Kyllä tästäkin keikasta oli taas aivan mahtavaa nauttia, ihan huikea keikka taas ja oikein upea päätös illalle. Kuulin tällä keikalla sellasiakin biisejä mitä en ollu aiemmin kuullu. Vanhempaa ja uudempaa. Keikan aikana iski väsymys mut yritin parhaani mukaan nauttia kuitenkin keikasta. Muutkin näytti tykkäävän, mut ei mikään ihme. Tää bändi on rakkaus.












Sit lähdettiinkin autolle ja kohti Tamperetta. Aivan huippu päivä ja huippu festarit, ehdottomasti joskus uudestaan!




KIITOS PORISPERE! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti