rrock'n roll child

keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Baltic Princess 1.-2.2.

Moi!
Käytiin viime viikonloppuna Turku-Tukholma -risteilyllä siskon ja kaveriporukan kanssa. Oltiin suunniteltu tätä risteilyä jo viime syksystä asti ja vihdoin koitti lauantai, osa meidän porukasta lähti täältä Tampereelta kohti Turkua ja linja-autossa oli tunnelmaa. Nähtiin muut porukasta Turun terminaalissa josta sitten mentiin laivaan. Laivalla oli ihan hyvin väkeä, vietiin kamat hyttiin ja sit suunnattiin syömään ku meillä oli pöytävaraus Grillhousessa. Söin ihan tajuttoman hyvän ja täyttävän kanaburgerin, sen jälkeen sitte laittauduttiin hyteissä, myöhemmin keskityttiin juomapuoleen mm. Starlightissa missä esiintyi pari bilebändiä. Ne oli ihan jees, tykkäsin enemmän siitä vikasta joka oli nimeltään Joku Paikallinen Bändi.





Loppuyö meni diskossa, taidettiin olla pilkkuun asti. Seikkailtiin ympäri laivaa ja mentiin nukkumaan vasta aamukuudelta. 
Seuraavana aamuna herättiin jo klo 11, ei tullut kyllä montaa tuntia nukuttua ja sen huomasi. Söin hytissä aamupalaa ku olin ostanut taxfreesta edellisiltana. Jossain kohtaa lähdettiin koko konkkaronkka syömään ja shoppailemaan. Fast Lanen fish & chips oli hyvää darraruokaa. Oli myös kaunis auringonlasku joten käytiin kannella ottamassa kuvia.

Innostuin ostamaan kaikkee söpöä :'D Ostin kyllä näiden lisäks viinaakin..






Koska laiva oli vasta puoli seiskan aikaan takas Turun satamassa, ehdittiin myös istua vähän aikaa Starlightissa jossa Joku Paikallinen Bändi heitti vielä yhden keikan. Sit pakkaileen ja päästiinkin aika nopeeta pois laivasta. Meidän bussin tuloon oli vielä aikaa, joten mentiin lähellä olevaan Hotel Seaporttiin. Tilattiin vielä ranskikset ja kunhan hengattiin. Sit meinaskin tulla kiire mut ehdittiin onneks bussiin. Oli kyllä aikamoinen olo reissun jäljiltä, hauskaa oli silti! Ehdottomasti joskus uusiks. <3 
Ja koska juhlittiin samalla mun synttäreitä niin näytän tähän lopuks lahjat mitkä sain:


Aivan ihanat lahjat! Kiitos vielä huippuseuralle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti