rrock'n roll child

maanantai 10. elokuuta 2020

Jahtasin kärpästä keskellä yötä – viikko mökillä

Moi!

Nyt on mökkiviikosta selvitty ja oli kyllä ihana viettää vika lomaviikko luonnonhelmassa. Äiti oli vuokrannut meille mökin läheltä Parkanoo. Viime maanantaina lähdettiin porukoiden kanssa matkaan ja matka oli itseasiassa mukavan pitkä. Kaunista maaseutua ja kuulokkeista tietenkin hyvää musaa. Perille päästyämme purettiin kamat ja ihasteltiin mökkiä. Mökki oli juuri sopiva ja viihtyisä, mökin terassilta löytyi oikein lepotuolit mut niitä ei tullu käytettyä koko viikon aikana. Järvi oli suoraan edessä ja mökin vierestä löytyi yllättävän siisti huussi ja tynnyrisauna. Miinusta annan kyllä siitä ettei pystynyt oikein kunnolla uimaan, sillä vesi oli jopa laiturin päässä todella matalaa. Mut se on luonnonoikku, kyllä mä silti kävin vähän pulahtamassa. Viikon aikana tuli syötyä ja juotua hyvin, sänkykin oli mukava ja saunottiin ja grillattiin joka ilta. Kyllä puusaunassa vaan jaksaa aina viihtyä ja grilliruoka maistuu aina.





Keskiviikkona käytiin Seitsemisen kansallispuistossa kun sinne ei ollu paha matka mökiltä. Mentiin Runokankaan reitti mikä oli just sopivan pituinen metsäreitti. Sen jälkeen käytiin hakemassa pitsat Parkanosta, chicken havaiji oli aivan ihanaa.




Torstaina käytiin uudestaan Parkanossa. Tehtiin lyhyt kirppiskierros, löysin nätin paidan. Käytiin myös ruokakaupassa ja Euro Hamsterissa, jotenkin hauska nimi. Hamsterista löytyi vielä sukat ja ihanat legginsit mitkä tulee heti käyttöön kun mahdollista. Porukat innostui illalla kalastamaan ja äiti sai aika komeen kalan mut se heitettiin takas järveen.


Perjantaina vietettiin iskän synttäreitä. Pelattiin päivällä vähän mölkkyä pitkästä aikaa ja kaveri tuli iltapäivällä koko viikonlopuksi meidän seuraksi. Kilisteltiin illalla maljoja ja kuunneltiin musaa, sellaset rennot pippalot.





Lauantaina oli niin lämmin et kaveri meni kalaan, iskä ja äiti veneili ja ite istuin laiturilla jalat vedessä kesäisiä biisejä kuunnellen. Jossain kohtaa kävin vaihtamassa uikkarit ja hyppäsin veneeseen porukoiden ja kaverin seuraks. Oli kiva istua keskellä järveä ja ruskettua vähän.  Illalla syötiin taas hyvin ja mentiin hiukan aiemmin nukkumaan ku toissayönä oli tullu valvottua myöhään. Olin kyllä vielä hereillä about klo 12 aikaan yöllä kun yhtäkkiä kärpänen tuli korvan juureen ja piti ihan kamalaa ääntä. Eihän siinä sit voinut nukkua kun toinen pörisee korvan juuressa. Lähdin väsyneenä ettimään jotain millä oisin voinut tappaa koko kärpäsen ja löysin lattialta pefletin, sillä sit lätkin kärpästä mut eihän se millään meinannu onnistua. :D Lopulta luovutin mut yllättävää kyllä, kärpänen jätti mut loppuyöks rauhaan! 



Sunnuntaina oli ihanaa syödä viikon vika aamiainen mökin terdellä ja nauttia samalla auringonpaisteesta. Mökki piti luovuttaa kahdelta mut lähdettiin silti vähän aikasemmin. Oli outoa päästä kotona sisävessaan ja suihkuun ku oli tottunut viikon aikana käymään huusissa ja pesemään ittensä kaataen ämpäristä järvivettä. :D Oli mukava möksäviikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti