rrock'n roll child

lauantai 15. elokuuta 2020

Kuvauksia ja Holmalaa

Moi!
Keskiviikko oli tapahtumarikas päivä. Lähdin suoraan studiolta käymään kirppiksellä jonka jälkeen tapasin Iltsun. Mentiin Moro Sky Baariin kun siellä kuvattiin Mikko Tampere ja Tähdet -ohjelmaa ja sinne sai mennä yleisöksi. Siellä oltiin jo aiemmin kuvattu mm. Sami Hintsasta ja Pauli Hanhiniemi oli vielä esiintymässä kun tultiin paikan päälle. Oli aika kiva nähdä Pauli ekaa kertaa livenä.


Paulin jälkeen kuvattiin ihanan Noora Louhimon osuus jonka ajaksi mentiin yleisöön. Törmättiin Nooraan jo hississä kun mentiin ylös ja vaihdettiin kuulumiset. Kyllä oli taas aivan ihanaa nähdä Nooraa ja kuulla muutama loistobiisi, mm. Nooran omaa soolotuotantoa, ja covereita Guns N' Rosesilta, Heartilta, Janis Joplinilta.. <3 Jäätiin vielä katsomaan kun Nooraa haastateltiin. Tää tulee jossain kohtaa Alfa-tv:ltä, voisin infota tännekkin jos jotakuta kiinnostaa katsoa. Ennen kun lähdettiin niin toivotettiin Nooralle hyvää loppukesää ja halattiin, toivottavasti nähdään Nooraa pian uudelleen!



Pauli Hanhiniemi tuli yllättäen samalla hissillä alas, oli aika hauska hissimatka. :D Otettiin hänen kanssa vielä kuva, vaikuttaa mukavalta tyypiltä! Käytiin Iltsun kaa hakemassa ruokaa ja istuskeltiin jonkin aikaa Koskenrannassa. Lähdettiin puoli kasin jälkeen Väinö Linnan aukiolle kun ihana Holmala esiintyi siellä. Ennen tätä siellä esiintyi Annukka mikä ei sanonu yhtään mitään mut oli ihan okei. Satoi aika reippaasti joten oltiin puun alla tsekkaamassa Holmalan keikka. Vesku ja Olli esitti akustisesti taas kaikkia ihania biisejä, kuten Neljä vuodenaikaa, Vähän niin kuin onnellinen jne. Sateesta huolimatta aivan mahtava keikka jälleen. Onneks näitä pääsee näkemään uudestaan jo ens viikolla!




Kiitos päivän huikeille esiintyjille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti