rrock'n roll child

sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Joulu 2020

Moi!

Mun joulu meni taas rauhallisissa merkeissä. Oli mun ensimmäinen joulu omassa kodissa. Aattoaamuna katselin jouluohjelmia ja pynttäydyin nätiksi joululounasta varten. Lähdin siis porukoiden luo syömään ja viettämään aattoa. Availin myös parit lahjat ennen kun lähdin ja voisinkin näyttää mitä niistä paketeista paljastui:

Marikalta pullo hyvää vinkkua! 

Kaveripariskunnalta maailman parasta suklaata, parit koristeet kuuseen ja servettejä

Iltsulta Vittu mitä paskaa -kangaskassi (tuli heti käyttöön), avaimenperä ja suklaajoulupukki 

Vähän parempi kuva avaimenperästä :D 

Kävin hakemassa mummin ja mentiin yhdessä porukoille. Odoteltiin vielä siskoa ja tämän poikaystävää ja niiden saavuttua paikalle alettiinkin heti syömään. Kyllä tuli vatsa täyteen. Porukoilla oli ihanan jouluinen tunnelma!


Myös siskon marsut oli porukoilla kun ne on siellä hoidossa jonkin aikaa. Pidettiin niitä vähän aikaa sylissä. otettiin yhdessä kuvia ja katseltiin telkkaa. Myöhemmin avattiin lahjat. Tässä kuvia mitä lahjoja sain porukoiden luona:

Porukoilta bluetooth-kaiutin, en ois ikinä uskonut et saisin tän! Varokaa vaan naapurit, viimeistään mun tupareissa lähtee sellaset soundit et oksat pois :D

Aivan ihana satiinipussilakanasetti, tämäkin porukoilta

Siskolta pari rasvaa ja upea pinni minkä vois laittaa uuden vuoden bileisiin

Porukoilta vielä parit ihanat korvikset, otin noi mustat heti samana päivänä käyttöön

Mummoilta suklaata ja myöskin rahaa ja arpa mut en niitä viitsinyt kuvata

Siskolta polaroidkamera! En voi vieläkään uskoa et se todella osti tän mulle. Mut niin ihana ja tää pääsi samana iltana vielä käyttöön, otettiin muutamat kuvat muistoksi

Aika pian lahjojen jakamisen jälkeen mummi lähti kotiin ja me muut lähdettiin Kalevankankaan ja Ylöjärven hautausmaalle. Semmonen pieni ilta-ajelu, oli mukavaa. Sit tultiin takas meille, syötiin juustoja yms.  Sisko ja sen poikakaveri heitti mut sen jälkeen kotiin, katselin Raskasta Joulua ja mussutin suklaata. Oli kyllä ihanan rento aatto!





Perjantaina ei tapahtunut mitään sen erikoisempaa. Kävin porukoilla syömässä lisää hyvää jouluruokaa ja sain sitä, leipää ja juustoja mukaan tänne omaan kotiin. Pidin marsuja sylissä ja katselin äidin kaa jonkin aikaa Kaunotarta ja Hirviöö kun tuli teeveestä. Sit loppupäivä meni ihan vaan kotona leffoja katsellen ja herkkuja syöden. 

Lauantaina eli eilen, Jansku ja Marika tuli mun luo viettämään iltaa. Olin laittanut vähän tarjottavia, kuunneltiin musaa ja kunhan oltiin, meillä oli kiva tyttöjenilta. Jatkettiin Janskun kaa vielä iltaa Marikan lähdettyä ja räkätettiin, Janskun nauru on ihan parasta. :D Voisin enemmänkin järkkäillä mun luona tämmösiä rentoja illanistujaisia. 


Sain Janskulta myöhäisen joululahjan mikä näkyykin tässä alhaalla. Ihana käsipyyhe ja käsisaippuaa ja rasvaa (?). 


Tämmöinen joulu mulla oli! Kiitos kaikille ihanista lahjoista ja tietenkin seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti