rrock'n roll child

keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Maanantai-illan metallikekkerit - Dead By April @ Tullikamarin Pakkahuone 3.10.2022



Moi!

Maanantaina jatkui taas syksyn keikkaputki. Tällä kertaa oltiin Iltsun kanssa katsomassa Dead By Aprilia Pakkahuoneella. Bändi starttasi samalla lyhyen Suomen kiertueensa. Tällä kiertueella on mukana myös Ember Falls sekä englantilainen Blood Youth. Nämä olivat tottakai tällä maanantainkin keikalla lämppäämässä Dead By Aprilia. Tätä keikkaa (ja tietääkseni koko kiertuetta) oltiin siirretty ainakin pari kertaa koronan takia, joten olipa mukava että se pääsi vihdoin toteutumaan. Tätä oltiin odotettu. Ember Falls starttasi illan upeasti käyntiin ja olipas aivan ihanaa nähdä tätä taas ja nauttia niin uudemmista kuin vanhoistakin biiseistä eturivissä hymyillen. Tuli kyllä niin hyvä fiilis näiden keikasta. 





Seuraavaksi tsekattiin Blood Youth. Tämä oli itselleni uusi tuttavuus, ja olin joitakin biisejä kuunnellut ennen keikkailtaa. Ei yhtään hullumpi bändi ja hyvin muukin yleisö näytti tykkäävän tästä.




Ja sitten Dead By April! Tätä on tullut nähtyä nyt kolme kertaa tämän vuoden aikana, enkä ole vieläkään kyllästynyt. Oli jälleen aivan mieletön keikka! Kuultiin vanhojen hittien lisäksi pari uudempaakin biisiä. Perjantaina ilmestyy uusi single Me, joka kuultiin ekaa kertaa tällä keikalla. Kuulosti älyttömän hyvältä, tämä menee ehdottomasti omalle soittolistalle. Muutenkin oli hyvä meininki ja taas hymyilytti paljon. Mut kuten facebookissakin sanoin, on mahdotonta olla totisena kun näkee tämmösiä bändejä livenä. Ja livemusiikki saa aina hyvälle tuulelle.







Kiitos Ember Falls, Blood Youth ja Dead By April! Thank you! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti