rrock'n roll child

tiistai 25. lokakuuta 2022

Volbeat @ Nokia Arena 23.10.2022

Seuraavana iltana semmonen ihana tanskalainen yhtye kuin Volbeat esiintyi pitkästä aikaa Suomessa, osana bändin Servant Of The Road -maailmankiertuetta. Paikkana toimi lähes loppuunmyyty Nokia Arena jonne lähdin hyvissä ajoin. Porukkaa oli jo hyvin paikalla ja tunnelma oli odottava. Volbeatia oli lämppäämässä yhdysvaltalainen Bad Wolves, sekä brittiläinen Skindred. Bad Wolves sai kunnian startata illan käyntiin ja ai että miten kova startti illalle! Tykästyin tähän bändiin vaan enemmän. Vihdoin näin tämän ekaa kertaa livenä eikä tarvinnut pettyä. Vaikka bändi ei kauaa esiintynyt, vakuutuin keikasta hyvin hyvin paljon ja bändin biisit on ollut kovassa soitossa tuon illan jälkeenkin. Zombie-coverin aikana meinas jopa tulla itku, oli vaan niin upean kuulosta ja valomeri yleisössä kruunasi tämän. 





Seuraavaksi lavan Volbeatille lämmitteli Skindred, jonka olin jo aiemmin nähnyt Sauna Open Airissa (muistaakseni 2019). Sillon se tosin toimi vaan hyvänä taustamusana, mut nyt tuli ihan kunnolla tsekattua tämä. Innostuin tästäkin bändistä, siis hyvänen aika miten kova keikka tälläkin oli! Just sellasia biisejä et olisi tehnyt mieli pompata penkistä pystyyn ja jorata mukana. That's My Jam on ehdoton lempparini bändin tuotannosta ja se on jäänyt soimaan päähän keikan jälkeen. Kyllä oli aivan huiput lämppärit!



Sitten viimein pitkä odotus päättyi ja sain nauttia pitkästä aikaa Volbeatin keikasta! Tätä näin viimeksi Sauna Open Airissa 2013, siitä oli aivan älyttömästi aikaa. Joten kyllä nautin tästä noin puolentoista tunnin keikasta noin pitkän ajan jälkeen. Tämä oli kertakaikkisen upea show ettei mitään rajaa! Kyllä muuten huudettiin kun bändi saapui lavalle ja avausbiisi The Devil's Bleeding Crown pärähti soimaan. Hymyilytti paljon. Tämä on kyllä yks mun suurimpia lempibändejä. Michael Poulsenin ääni on jotain niin mieletöntä ja huh mitä biisejä kuultiin keikalla. Monia lemppareita ja vitsit miten hyvältä myös uusimman albumin biisit toimi livenä. Taustascreenit oli hienot sekä konfetit ja jätti-ilmapallot. Oli semmonen keikka mikä ei hevillä unohdu.











Thank you so much Bad Wolves, Skindred and VOLBEAT! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti