rrock'n roll child

perjantai 10. helmikuuta 2023

Accept + The Iron Maidens @ Tullikamarin Pakkahuone 5.2.2023

Moi!

Saksalainen metalliyhtye Accept julkaisi tuoreimman studioalbuminsa Too Mean To Die tammikuussa 2021. Albumin ilmestymisen jälkeen bändi keikkaili lähinnä ulkomailla mutta viime vuonna bändillä oli muutama keikka Suomessa. En kuitenkaan päässyt silloin näkemään bändiä. Viime sunnuntaina näin bändin pitkästä aikaa Suomessa ja ihan täällä kotikaupungissani Tampereella. Äiti oli ostanut mulle lipun tälle Pakkahuoneen keikalle. Oli kieltämättä outoa olla sunnuntaina keikalla, oon tottunut käymään perjantaisin tai lauantaisin keikoilla. Onneksi maanantai oli vapaa. Tällä kertaa ei ollut kilometrin pituista jonoa ja pääsin heti viemään takkini narikkaan. 

Yhdysvaltalainen The Iron Maidens käynnisti illan. Bändi toimi muutenkin Acceptin lämppärinä tällä Too Mean To Die -kiertueella. Bändit olivat esiintyneet edellisiltana Helsingissä ja Tampereelta he suuntasivat Ruotsiin. Nyt oli kyllä osunut nappiin tämä lämppärin valinta. Kyseessä on siis bändi joka esittää Iron Maidenin kappaleita ja on kuulemma maailman ainoa naispuolinen Iron Maiden-tribuuttiyhtye. Illan setti koostui niin legendaarisista hiteistä sekä harvemmin Iron Maidenin keikoilla kuulluista biiseistä. Yleisö oli heti messissä bändin astuttua lavalle ja meininki oli koko keikan ajan todella hyvä! 




Sitten vihdoin illan pääbändi, Accept! Ihme kyllä, keikka ei ollut loppuunmyyty vaikka niin olisi voinut luulla. Kyllä oli porukkaa lavan edessä. Keikka käynnistyi bändin uusimman albumin avausraidalla, Zombie Apocalypse. Se on yksi mun lemppareista tältä uudelta levyltä ja kyllähän se toimi todella hyvin livenä! Muutenkin oli hienoa kuulla näitä uusia kappaleita sekä tietenkin niitä vanhempia. Restless And Wild, Midnight Mover, Princess Of The Dawn ja vaikka mitä muita hyviä. Tuli vähän headbangattua mukana, oli ihan mahtava fiilis. Viimesimmästä Acceptin keikasta olikin jo ollut aikaa niin olihan se nyt hienoa taas kokea tämmönen keikka! 









Thank you The Iron Maidens and Accept! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti