rrock'n roll child

perjantai 24. helmikuuta 2023

Beyond Awareness + Merta + Dirty Deeds Indeed @ Hönö 17.2.2023

Moi!

Viikko sitten tuli oltua taas keikalla. Hönössä oli jälleen hyvää livemusaa, kun siellä esiintyi Beyond Awareness, Merta ja Dirty Deeds Indeed. Illan aikana tuli nähtyä pari tuttua joita oli hauska nähdä pitkästä aikaa ja muutenkin oli hyvä meininki. 

Beyond Awareness starttasi illan käyntiin ja tää oli taas niin hyvä! En muista oonko sanonut, mut tästä tulee vähän Ember Falls mieleen mut eipä se haittaa. Bändin uusin biisi Crime oli kiva kuulla ekaa kertaa livenä ja ai vitsit miten hyvin se toimikaan. 



Seuraavaksi lavalle asteli Merta ja löysin itseni yllättäen eturivistä. Tämäkin oli taas todella hyvä ja bändin uunituore biisi Kaamos oli ihana kuulla. Se on ehkä mun suurin lemppari tällä hetkellä. On muuten sellanen bändi mikä kannattaa ehdottomasti tsekata livenä. Bändin keikoilta ei ikinä energiaa puutu. Sain keikan jälkeen settilistan sekä kuvan bändin laulajan kanssa.






Loppuillasta yleisöä viihdytti Dirty Deeds Indeed, joka esitti Bon Scottin aikasia AC/DC-hittejä. Ihan mahtava tribuuttibändi, tykkäsin kovasti tästäkin. AC/DC:n musa iskee kyllä aina!



Semmonen ilta. Kiitos bändeille ja tottakai myös seuralle! Nyt onkin tiedossa keikaton viikonloppu, mut sit seuraavana viikonloppuna mennään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti