rrock'n roll child

tiistai 23. tammikuuta 2024

Helsinkiviikonloppu: perjantai

Moikka!

Vietin viime viikonlopun Helsingissä. Oltiin suunniteltu tätä reissua jo pitkään kaverin kanssa ja vihdoin tämä kauan odotettu viikonloppu koitti! Oli kyllä aika kipeä olo ennen viikonloppua ja mietin pystynkö edes lähtemään Helsinkiin. Mut pääsin kuin pääsinkin lähtemään, ja yllättäen parannuin perjantain aikana ja nyt olo on ihan normaali. Aika hyvä tuuri etten sanoisi. 

Saatiin majoittua meidän helsinkiläisen kaverin luona  ja hän oli muutenkin meidän seurana koko viikonlopun. Reissuhan alkoi sillä et meidän bussi oli noin 45 minuuttia myöhässä. Onneks ehdittiin kuitenkin käydä kaupassa Helsingin päässä ja hommata vuorokausiliput ennen illan rientoja. Etkoiltiin kaverin luona viinitellen ja musaa kuunnellen. Suunnattiin seiskaksi loppuunmyydylle Tavastiaklubille, jossa esiintyi ihana Battle Beast. Brymir toimi lämppärinä. Aivan mahtavat keikat molemmilla, ei yhtään hullumpi keikkavuoden aloitus! Oli myös kiva nähdä tuttuja. 













Käytiin Tavastian jälkeen pienellä baarikierroksella. Ensin käytiin Riffissä, siellä täytyy käydä melkeinpä aina kun käy Helsingissä. Oltiin siellä jonkin aikaa ja käytiin vielä Boothillissä pelaamassa lautapelejä. Sen jälkeen sit kaverille syömään yöpalaa ja nukkumaan. Olipas kiva perjantai! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti