rrock'n roll child

torstai 4. tammikuuta 2024

Lost Society + Block Of Flats, St. Aurora @ Pakkahuone 30.12.2023

Heippa!

Palataanpa vielä hetkeksi viime vuoden puolelle, jolloin olin vuoden viimeisillä keikoilla. Lost Society esiintyi tuolloin Tullikamarin Pakkahuoneella. Lämppäreinä toimi Block Of Flats ja St. Aurora. Aluksi mietin, jaksanko mennä mut lopulta päätin hommata lipun ja kyllähän se kannatti! 

Lämppärit oli mahtavia ja täytyy sanoa et Block Of Flatsista on tullut lyhyessä ajassa tärkeä bändi mulle. Bändillä oli jälleen aivan ihana keikka! Ja hei, käykäähän kuuntelemassa bändin debyyttialbumia, se on mieletön.



St. Aurorasta olin kuullut paljon hyvää sanottavaa ja näin tämän nyt ekan kerran livenä. Tää oli ihan positiivinen yllätys! Mitään biisejä en oikein tiennyt mut huomasin silti tykkääväni tästä keikasta. Siis mikä energia tällä bändillä onkaan ja sai yleisön hyvin messiin. Oikein toimiva livebändi!


Sitten se koitti. Vuoden 2023 vika keikka jonka näin. Lost Society. Voi jestas mikä show!! Ei olis voinut paremmin päättää sitä keikkavuotta. Aivan tajuttoman kova keikka jälleen. Setti oli sopiva sekoitus sekä uutta että vanhaa tuotantoa. Pitti pyöri useaan otteeseen ja oli kyllä todella mahtava meininki! 






Kiitos illan bändeille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti