rrock'n roll child

keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Mökkirokki 2024

Moi!

Oltiin kaverin kanssa sunnuntaina Mökkirokissa. Tää oli viime vuonnakin kiva joten päätettiin mennä myös tänä vuonna. Otettiin viltti mukaan ja oli kiva istuskella ja syödä, tilattiin cheddarburgerit ja ranet. Oli ehkä paras burgeri mitä oon ikinä syöny. Muutenkin leppoisa tunnelma ja oli kiva kuulla hyvää livemusaa. Tänä vuonna tapahtumassa esiintyi Eini, Bee ja Benjamin. Aamupäivällä oli esiintynyt Naattiorkesteri mut tultiin alueelle vasta kun Eini aloitti. Einillä, Beellä ja Benjaminilla oli kyllä kovat keikat ja näiden biisit bängää. Tuli myös kahlattua järvessä. Olipa mukava sunnuntai!


BENJAMIN







EINI






BEE







tiistai 23. heinäkuuta 2024

Noora Louhimo Acoustic Experience @ Ravintola Kaisla 20.7.2024

Lauantaina olikin sitten ihanan Noora Louhimon keikka Ravintola Kaislassa. Kaislassa en ollutkaan käynyt vielä tänä kesänä, mut olipas nyt kiva päästä sinne, on niin viihtyisä paikka. Nooran keikka keräsi huiman määrän yleisöä. Nooran kaverina lavalla oli kitarassa Samuli Erkkilä ja rummuissa Jaro Väisänen. Illan setti oli jälleen täydellinen. Nooran omaa tuotantoa (muutama NOEX-biisi ja yksi Battle Beastin biisi). Oli ilo huomata miten todella moni osasi laulaa Battle Beastin Edeniä, oli kaunista kun koko Kaisla lauloi mukana. Myös covereita kuultiin, ehkä yllättävin coveri oli KUUMAA-yhtyeen Ylivoimainen. Se on yks mun lemppari kyseiseltä bändiltä ja Noora lauloi sen pirun hyvin. Mutta Noora on niin ylivoimainen, että pystyy laulaa mitä vaan. Oli myös kiva tavata Noora taas keikan jälkeen. Oikein onnistunut keikkailta. Kiitos Noora, Samuli ja Jaro! <3

Join hemmetin hyvän drinkin





sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

The Tall Ships Races

Moi!

Lähdettiin perjantaina koko perhe junalla Turkuun Tall Ships Races -nimiseen tapahtumaan. Nimensä mukaisesti tapahtumassa on isoja laivoja joita tuli nyt enemmän nähtyä. Käytiin muutama vuosi sitten myös tässä tapahtumassa, mut sillon ei nähty ku yks laiva kun oltiin vääränä päivänä :D Nyt tajuttiin lähtee oikeana päivänä. Oli kyllä hienoja laivoja ja paljon porukkaa liikkeellä. Oli myös erilaisia kojuja joissa myytiin mm. vaatteita, asusteita, ruokaa.. Ei tullut silti mitään ostettua näistä kojuista. Rantakertun terassilla maistui lehtipihvi ja katsottiin paraatia. Illalla tehtiin pieni kierros Turun terasseilla :D Juna Tampereelle lähti kahdeksan jälkeen. Tämmöset reissut piristää kummasti!












torstai 18. heinäkuuta 2024

Härmälä Camping

Moi!

Käytiin moikkaamassa kummitätiä eilen Härmälä Campingilla, kun oli ottanut sieltä mökin pariksi yöksi. En muista et oisin koskaan käynyt tuolla leirintäalueella, mut kivan oloinen paikka. Ravintola, jossa käytiin yksillä ja ihan hieno rantakin. Kävin pulahtamassa ja illalla oli upea auringonlasku. Olipas kivan rento keskiviikkoilta.




















tiistai 16. heinäkuuta 2024

Finlayson Art Area

Moi!

Kävin yks päivä kaverin kanssa Finlayson Art Arealla. Täällä on ollut joka vuosi hienoja teoksia ja nyt oli myös, paljon nähtävää riitti. Art Area on 25.8. asti auki, suosittelen käymään!

https://finlaysonartarea.fi/