rrock'n roll child

tiistai 9. heinäkuuta 2024

Tuhdimmat Tahdit, päivä 2

 


Toinen festaripäivä starttasi myös mukavasti. Ei ollut sateesta tietoakaan joten oli oikein hyvä festarisää. Lauantaipäivän käynnisti ihana, aurinkoinen Brother Firetribe. Heti tuli hymy huulille kun bändi asteli lavalle. Näiden keikoilla tulee aina niin hyvä fiilis. Jälleen niin mieletön keikka.





Tarot teki paluun keikkalavoille ja näiden keikkaa tuli vähän katottua. Pakko myöntää etten oo kauheesti kuunnellut tätä bändiä, joten tunnistin vain pari biisiä.. Mut keikka oli silti oikein hyvä. Oli siistii nähdä Marko toisenakin päivänä. 



Sitten vähän ruokaa ja Klamydiaa. Lohilautanen oli niin herkullinen! Ja Klamydialla oli niin hyvä keikka taas. Taattua Klamydiaa - hyviä biisejä ja meininki kohdillaan. Jossain kohtaa oli luksusta käydä bajamajan sijaan Kauppakeskus Ratinan vessassa kun alueelta sai myös poistua. Tuli myös hetki istuttua alueen ulkopuolella. Huora taisi esiintyä siinä välissä kun poistuttiin alueelta, Klamydia esiintyi sen jälkeen.  






Tämän jälkeen oli luvassa nostalgiaa.. nimittäin Suburban Tribe! Tätä tuli joskus enemmänkin kuunneltua. Ai että miten mahtavaa oli nähdä tätä, vaikkei katottukaan ihan koko keikkaa. Mut kyllä kelpasi. Oil And Water on yks mun lemppari ja miten mahtavalta tuntuikaan kuulla se livenä. Samoin While The World Awaits. Huh miten ihania biisejä ja mikä bändi.




Sitten oli vielä pari bändiä ennen festariviikonlopun päätöstä. Sonata Arctica ja Apulanta. Sonataa en ollut hetkeen nähnyt livenä, mut oli kyllä hyvä keikka. Uusimmista biiseistä First In Line avasi näiden setin ja oli todella mieletön livenä. Tottakai kuultiin myös legendaariset Tallulah, Fullmoon.. ja laulettiin tietenkin mukana. Hienon kuulosta yhteislaulua. Apulanta päätti koko viikonlopun ja oli jälleen törkeen kova! Ihanaa kun tätä bändiä on nyt nähnyt pari kertaa tämän kesän aikana. On niin hyvä livebändi.









Olipahan ihana festariviikonloppu! Festareista jäi mieleen ihana kohtaaminen Brother Firetriben tyyppien kanssa sekä myös Jone Nikulan kanssa :D Sekä tietenkin mahtavat esiintyjät, kiitos myös lauantain bändeille <3 Kiitos tottakai myös seuralle! Kiitos Tuhdimmat Tahdit 2024, ensi vuonna uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti