rrock'n roll child

tiistai 3. syyskuuta 2024

Vauhti Kiihtyy 2024 - päivä 1

Viikonloppuna koitti kesän vikat festarit, Vauhti kiihtyy Hakametsän jäähallin parkkiksella. Ei mennyt täysin putkeen tää festariviikonloppu, mut olipahan kokemus. Perjantaina lähdin jo ennen kavereita alueelle sillä halusin nähdä Dingon. Oli mahtavaa nähdä taas tätä bändiä, on joka kerta vaan niin hyvä. Odotan innolla tulevaa Dingo-leffaa! 





Jone Nikula juonsi tapahtumassa


Sitten ihana Jonne Aaron! Löysin itseni yhtäkkiä eturivistä ja siellä oli hyvä nauttia keikasta. 
Pienestä sateesta huolimatta pysyin eturivissä ja katsoin koko Jonnen keikan. Oli vaan niin ihanaa nähdä taas Jonnea, tän keikoilla tulee aina hymy huulille. Ihania biisejä joiden mukana tuli hoilattua ja koska oli Jonnen synttärit, laulettiin hänelle onnittelulaulu. Oli hieno synttärikeikka!





Alunperin Petri Nygårdin oli tarkoitus esiintyä perjantaina Jonnen jälkeen, mutta tämän keikka peruuntui sairastumisen takia.. Petrin tilalla nähtiin Pete Parkkonen. Ei hullumpi korvaaja, Pete on myös todella mahtava! Olikin kiva nähdä tätä taas ja hyvin yleisö otti Peten vastaan vaikka kuulemma aika moni oli odottanut Petrin keikkaa. 





Jos Jonnen keikalla oli vain pieni sade, niin Parkkosen aikana taivas repesi oikein kunnolla ja Kohta sataa-kappaleen aikana oli kieltämättä hauska nähdä Pete tanssimassa lavalla samalla kun taivaasta satoi vettä ku saavista. Sillon todettiin et nyt todellakin sataa! :D Alkoi myös ukkostaa ja oli aika horror keli, koko alue lainehti ja vettä meni kenkienkin läpi. Oli varmaan kovin ukkosmyrsky mitä oon nähny. Oli pakko poistua alueelta johonkin suojaan. Käytiin Prismassa ostamassa jotain evästä ja lähdettiin uberin kyydissä siskolle. Joten siinä missattiin Mikael Gabriel, Erika Vikman ja Portion Boys. Hieman harmitti missata Erika ja Porssonit mut oli parempi lähteä. Istuttiin jonkin aikaa siskon partsilla kattomassa ukonilmaa. Sellanen perjantai meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti