rrock'n roll child

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Vauhti Kiihtyy 2024 - päivä 2



Kakkos(tirsk)päivän aika. Päivällä oli oikein kiva ilma, aurinko paistoi ja oli lämmin. Mentiin kavereiden kaa alueelle kun Bat & Ryyd aloitti. Jälleen hauska keikka, ja tuli saatua yhteiskuva Batin kaa keikan jälkeen :D 


Tämän jälkeen katottiin Ressu Redford. En ollu moneen vuoteen nähny Ressua joten olin odottanu tätä. Oli kyllä huippu keikka! Tuttuja biisejä ja moni muukin näytti tykkäävän keikasta. Aloin jopa harkitsemaan menisinkö kattomaan Ressua talvella kun esiintyy Tampereella sillon.. Ressun biisit bängää.





Sitten olikin hyvä aika syödä. Nugetit ja ranet oli hyvä combo. Siinä oli hyvää aikaa istuskella muutenkin kun seuraavaan esiintyjään oli aikaa.


Sitten esiintyi Turmion Kätilöt! Näitäkin olin tottakai odottanut. Harmi vaan että sää muuttui ja taivas repesi jälleen ja vettä tuli taas aivan kaatamalla. Joten sinne meni se keikka sitten, ehdittiin yksi biisi kuulla ennen kun oli pakko lähteä suojaan. Sadetakki ei hirveesti auttanut siinä tilanteessa kun vesi meni läpi ja vaikka oli maiharit, vesi tuli niidenkin läpi ja sukat oli litimärät. Lähdettiin Kaleen hakemaan juotavaa ja pidettiin sadetta Kalen katoksessa.  

Kuvat kaverin ottamia



Sade ei meinannut hellittää, oli kylmä joten päätettiin luovuttaa festareiden suhteen. Lähdettiin kaverille kuivaamaan vaatteita ja sit siskolle etkoileen ennen baariin menoa. Kyllähän se ketutti kun missasi vähän Kätilöitä ja loppuillasta olisi esiintynyt Popeda ja Battle Beast. :( Että joo, ei nyt menny putkeen tämä festariviikonloppu sään takia. Onneksi positiivista on se, että ehti edes jotain esiintyjiä näkemään ja meidän epäviralliset jatkot oli ihan kivat. Ja oli hyvä festariseura!

Kiitos seuralle ja esiintyjille! Jospa ensi vuonna parempi tuuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti