rrock'n roll child

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Don't Say A Word

Hi! En ollu maanantaina koulussa, ku oli aamulla vähä menoo. En sit enää menny kouluu.. Ja me oltas päästy kolmelta, huhhuh, en ees jaksais olla siihe asti koulussa.. tai no kukapa ei?
Tapasin Janskun maanantaina just kolmen aikaa. Mentii taas kuvailee :)
Maanantain kuvasaldo:












Tiistaina oliki sit iha normi koulupäivä. Maanantaina ois jo alkanu ruotsi (mulla ja parilla kaverilla siis).. että meninki sit vasta tiistain ruotsintunnille. Oli kyllä aika helvetin tylsä tunti etten sanois :D.
Mut tänää oli iha kiva päivä! Mentii aamulla kattoo luokan kaa leffaa (se oli iha paska), jonka jälkee mentii parin kaverin kaa tunniks Koskarii ku oli semmone kiva tauko :) Saatiin koululta eväät nii syötii eväät siellä Koskarissa.. Käytii ainaki yhessä eläinkaupassa iha huvin vuoks, ja sit käytii jossai peli -ja kirjakaupassa. Eipä me kai muualla käyty. Klo 12 piti olla jossain Finlaysonilla päi, ku mentii kattoo jotai Michael Jackson -taidenäyttelyä. Oli se sillee ihan ookoo.. Siellä oli semmone valkokangas jossa pyöri Michael Jacksonin keikka, sitä kyllä jaksettiin kattoa! Michaelilla on hyvää musaa ;)
Päästiin sitte yheltä, kipitin äkkiä Koskarin pysäkille ja hyppäsin siellä bussiin.
Että semmosta :) Huomenna pitäs alkaa ettii jotain tettipaikkaa, plää. Ja perjantaina on sitten se kauan odotettu NEGATIVEN KEIKKA<3 Whiiiii en vaa jaksa oottaa!

Loppuun vielä yksi biisi, yllätysyllätys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti