rrock'n roll child

lauantai 27. lokakuuta 2012

Frozen To Lose It All

Eilen oli siis se Negativen keikka Särkänniemen Delfinaariossa. Äiti heitti mut ja Janskun sinne jo vähä yli kuudeks, et oltas päästy hyville paikoille. Siellä oli aikamoinen jono, mut hyvin me kuitenki jaksettii oottaa :D. Päästiin ihan hyville paikoille. Negativen jätkät oli vähä myöhässä, mut keikka oli kuitenkin aivan mahtava! Keikka oli siis akustinen :). Jätettiin kamerat kotiin, koska netissä luki ettei siellä ois saanu kuvata, MUTTA Jonne sanoi et kyllä heitä saa kuvata! No, kuvattiin sitte kännykkäkameralla. Saatiin siis sittenkin kuvia! Mut ne kuvat on kyl vähä huonolaatuisia, mut pääasia et sentää sain jotain kuvia!







Miks ihmees kännykän kuvissa pitää olla huono laatu :/  .. No saa noista jotain selvää, mut ää, ois vaa pitäny ottaa varmuuden vuoks se kunnon kamera mukaa!
Keikan jälkee sain kaikilta bändin jäseniltä nimmarit! Annettii Janskun kaa niille yks fanilahja. Pääsin myös Jonnen kaa yhteiskuvaa, ja sain halin :3 Oli kyllä niin mahtavaa! :)

nimmarit!



Kuvasin vähä tota Näsinneulaaki, ku oli hienon näköne! Ja joo laatu...

Ja hei, tännekki on satanu lunta! Otin eilen ensimmäiset talvikuvat! :)







Btw, noiden kuvien koko vähä vaihtelee, ku noita keikkakuvia ei vittiny kauhee suureks laittaa ku muuten ei ois varmaa saanu mitää selvää, u know :D.

Mut joo, ei mulla nyt muuta, oon tänää vielä Sinin kaa ja kattelen leffoja :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti