rrock'n roll child

perjantai 28. helmikuuta 2014

ChillHouse 2014

Elikkäs voisin vähän kertoo niistä päivistä jolloin kävin ChillHousessa siskon ja Janskun kaa.

24.2.
ChillHousen avajaispartyt Pakkahuoneella. Siellä oli esiintymässä Tuomas Kauhanen, Sini Sabotage ja Musta Barbaari. Joo ei nyt ihan sellasta musaa mitä ite kuuntelen, mut kyllähän noi artistit ihan hyvin veti. Ennen tota keikkaa oltiin käyty Koskarissa, ja siinä yhessä risteyksessä Sini Sabotage ja Alma Miettinen käveli vastaan. Sini oli vähä sen näkönen ettei halunnu tulla huomatuks, nii ei sit reagoitu mitenkää ihmeellisesti, käveltiin siitä vaan reippaasti ohi. Vähän ajan päästä oltiin sillee "Hei siinähän oli Sini ja Alma, siistii!" :--D  Mut niin, siellä Pakkahuoneen eessä oli iha kiva jono ku tultiin paikan päälle. Ei siinä sit kumminkaa kovin kauaa menny ku päästiin sisälle. Siellä oli puhallutus, laukkutarkistus jne. Ostettiin keikan aikana metrilakua ja istuttiin vähän aikaa ennen ku mentiin taas lavan lähelle. Sini Sabotage oli mun mielestä illan paras! Tässä vähän video -ja kuvamateriaalia (laatu nyt taas on mitä on):


Tuomas Kauhanen
Sini Sabotage ja Alma Miettinen
Musta Barbaari

25.2.
Mentiin Monitoimitalo kolmeentoista, mikä on siinä Satakunnankadulla.
Ei tehty mitään sen erikoista, kunhan hengailtiin, käytiin erilaisilla pisteillä ja sillee. Otettiin valokuvia, ja tehtiin uudet kassit. Laitoin mun kassiin Jonne Aaronin kuvan. Kauheen moni ihasteli sitä, ja joku tais ottaa jopa kuvan siitä. Osallistuttiin kilpailuihin, muttei olla saatu ainakaa vielä mitää tietoo et ollaaks voitettu mitää.
Monarilta lähti Jonne Aaron-kassin lisäks sellane hieromapallo ja rannekoru. En muista lähtiks sieltä mukaan mitää muuta. Ainii, sain mä yheltä tyypiltä sellasen piirrustuksen :D

26.2.
Oltiin taas Monarilla.  Hengailtiin, sisko teki pinssin, säädettiin tussien kaa ku tehtiin graffitteja yhellä pisteellä ja nii. Sain skorpionin käteen, yks mies teki sen mulle, sen kasvomaalaus oli niin cool! Kehuin sitä kasvomaalausta ja se sano et se meinaa välillä unohtaa et sillä on sellane.. :D
Yks nainen teki mulle vielä kasvomaalauksen ku pyysin. Siitä tuli oikeesti aika upee, tykkään! Harmi vaa, et se oli pakko pestä pois ku tultiin kotiin. Meinaa muute se väri ois jääny tyynyliinaan.
Joku mies muute otti kuvan ku mulle tehtii sitä kasvomaalausta. Sen kasvomaalauksen tekemiseen meni n. puol tuntii. Mitenköhän ihmiset on reagoinu ku oon kulkenu sillä naamalla kaupungilla? :D

27.2.
Eli siis eilinen päivä. ChillHousen päätöspartyt Pakkahuoneella. Siellä oli esiintymässä Daco Junior, Aste ja Uniikki. Mentiin tällä kertaa siskon kaa kaksin sinne, ku Jansku ei jaksanu tulla.
Siellä oli ehkä vähän vähemmän väkee ku maanantaina. Daco Junior ei sanonu mulle mitää, mut iha ok oli.  Aste oli ehkä illan paras ku tiesin siltä kumminki eniten kappaleita. Okei vaivaiset kolme kappaletta, mut kumminki :-D Poikkeus sääntöön, Normipäivä ja Spaceman. Uniikki oli illan pääesiintyjä. Ihan jees. Lähettiin tosin jo parin kappaleen jälkeen kotiin ku ei enää jaksettu olla siellä.
Saatiin kynät ja rannekkeet.

Yläpuolella Aste, alhaalla parit kuvat Uniikista

Se oli sitte semmonen ChillHouse, viime vuonna taisin olla vaa pari kertaa ChillHouses, tänä vuonna tuli oltuu melkein koko viikko. Mut iha jees tapahtuma oli, ens vuonna ehkä uudestaa jos on vielä intoo! Tosin oon ens vuonna 20, oonkohan jo sillo liian vanha ChillHouseen?
Mut joo, mä alan katteleen kohta leffaa ja haaveilen South Park-festivaalista. Sinne on tulossa huippu esiintyjiä! southparktampere.fi ,niitä joita kiinnostaa nii menkääs kattoon! Ite aion hankkia molemmille päiville lipun heti ku liput vaan tulee myyntiin! Minkä bändien näkemistä ootatte eniten? Ite ootan eniten Europea, Waspia,Heatia,Skid Rowia,Battle Beastia,Poisonblackia,Sonata Arcticaa,Santa Cruzia ja Reckless Lovea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti