rrock'n roll child

maanantai 24. helmikuuta 2014

The world is a jungle, so forget the rules.


En oo kuunnellu tätä biisiä piiitkään aikaan! Mut on kyllä edelleen mahtava biisi <3
Haluisin niin kovasti taas Reckless Loven keikalle, näin ne viimeks Kukkaisrockissa. Janskukin aina sanoo et voispa aikaa kelata taaksepäin nii vois mennä takas Kukkaisrockiin.  No niimpä!

Oon viettäny taas aika paljon aikaa Janskun kaa viime aikoina. Käytiin tossa yks sunnuntai pitkästä aikaa Pyynikin näkötornilla ja hengailtiin myös jonkin aikaa kaupungissaki.

Eihän tuolla näkötornilla ees näkyny mitää maisemia ku oli nii sumuista..


Siellä näkötornilla seistiin siinä hissien luona ja sieltä portaista tulee ihmisiä. Jansku sano yhelle jätkälle moi ja se jätkä ei vastannu mitää. Sit kysyin Janskulta et oliks toi joku sun tuttu?
Jansku sit sano et ei oo, emmä ees tiiä miks moikkasin sitä.   Vitsi ku Jansku on niiin fiksu! :D
Näkötornin jälkee käytii Rosendahlissa, kuunneltiin Radio Cityä ja sillee. Sieltä sit vielä Keskustorin Hesee ja sit käytii huvin vuoks Laukontorilla. Yritettiin imitoida Cheekkiä, onneks kukaa ei kuullu :-----D Laukontorilta Koskarin läpi pysäkeille ja kotiin.


Perjantaina sain jäädä pitkästä aikaa yksin kotii viikonlopuks. Oli aika luksusta.
Katoin Salkkarit, The Voice Of Finlandin, Jurassic Park kakkosen, Sleepy Hollowin ja Grimmin. Grimm loppu varmaa joskus puol neljä, menin sit joskus siihen aikoihin nukkuu. Huups.
Ei toki väsyttäny seuraavana päivänä. Mummi tarjos mulle aterian lauantaina Hesessä, jonka jälkee käytiin Sokoksella. Jansku tuli meille kaheks. Katottiin netistä Smiley, onneks naapurit ei voinu häiriintyy Janskun kiljumisesta :D  Sit vaan surffailtiin netissä ja lähettiin puol kuuden jälkee huvin vuoks kaupunkii. Käytiin Siwalla ostamassa keksiä ja siideriä.  Apinat ensin.
Sit tuli taas käytyä Hesessä, tällä kertaa otin pelkän mansikkapirtelön.  Sieltä taas huvin vuoks Laukontorille, hengattiin vähä aikaa siinä sillalla, jonka jälkee taas Koskarin läpi pysäkille. Tultiin meille kattoon Putous. Onneks Ymmi ja Antsku pääsi finaaliin! Jäbä ei ollu enää nii hauska.. Tosin ei Antskukaa oo hauska mut on se nyt kumminki Jäbää parempi. Ymmin lässytys on ihana :D


Jansku lähti meiltä siinä joskus kympin aikoihin. Kattelin vielä jonkin aikaa telkkaa ja kuuntelin musaa. Kahentoista jälkee päätin mennä nukkuu ku olo tuntu kipeeltä ja väsytti.
On tässä tullu vähä yskittyy ja nenä vuotaa, en tykkää D:
Katottiin muute  eilen siskon kaa Poika raidallisessa pyjamassa, se loppu oli niiin surullinen!
Aattelin eka et varmaa iha paska leffa,mut olihan se nyt kumminki iha katottava, kannattaa kattoo.
Lähetään siskon kaa tänää ChillHouseen, Pakkahuoneelle.
Siellä esiintyy Musta Barbaari, Tuomas Kauhanen ja Sini Sabotage. Ei ihan mun tyylistä musaa mut vois silti mennä. Ostin liput viime viikolla. Mennään myös torstainakin sinne ChillHouseen. Sillon siellä esiintyy Aste, Daco Junior ja Uniikki. Siellä ovella muute myydään vielä lippuja, 5€/kappale jos jotakuta kiinnostaa. Ja mun tietääkseni myös Monitoimitalo 13:ssa myydään lippuja. Toi tapahtuma kyllä olis joillekki n. 13-17 -vuotiaille nuorille, mut ei se nyt haittaa vaikka toi tapahtuma kiinnostais tällästä 19-vuotiasta :D
Mut joo, ei mulla nyt muuta, kirjottelen tosta ChillHousesta joku päivä tänne blogin puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti