rrock'n roll child

tiistai 27. toukokuuta 2014

Ei kukaan kulje täällä vetten päällä


Ehdottomasti yks maailman parhaimmista tunteista on se kun koulupäivät vaan vähenee ennen lomaa. Enää pari päivää, can't wait!
Toivon että saisin jotain hienoo aikaseks loman aikana. Haluan käydä paljon keikoilla, olla ihmisten kanssa ja valvoa myöhään ihanina kesäöinä. Haluan ylipäätään nauttia lomasta.  Uskon kyllä että tästäkin lomasta tulee unohtumaton.  Ens viikolla South Park, ihania bändejä ja uusien ihmisten näkemistä. Jotain niin mahtavaa! Eilisen paras uutinen oli muuten se kun sain kuulla et mm.  Skid Row jakaa nimmareita siellä South Parkissa! En toki seonnu ;__;



Oltiin siskon ja Janskun kaa koko viikonloppu kolmisin. Hengailtiin melkee kokoajan kaupungissa. Käytiin lauantaina Pispalanharjulla ihan muuten vaa, syötiin siellä Subit ja otettiin liikaa kuvia.
Ihan hauskaa oli :-D Sunnuntaina mentiin Janskun kaa pitkästä aikaa Rosendahliin, on se kyllä hieno paikka. Siellä sattui yks aika mielenkiintoinen juttu mut ei siitä sen enempää.. :D


Rakastan noita maisemia.
Haluaisin kirjottaa tänne vielä jotain jännää mut ei nyt kyllä tuu mieleen mistä kirjottais vielä..
Nii joo, saan jäädä pitkästä aikaa yksin viikonlopuks kotiin ku noi yhet lähtee leirintäalueelle.
Oisin muuten lähteny kans sinne mut halun välillä omaakin rauhaa. Aattelin käydä tässä joku päivä kirjastolla lainaamassa pari karaokedvd:tä jos vaikka laulais kunnolla pitkästä aikaa. Laulaminen on ihanaa :--) Ulkona sataa tällä hetkellä, pööh.. Ehkä mä sit lahnaan vaan kotona, vois lukee kohta vielä vähän fysiikkaa, huomenna koe. Mulla ois vielä yks Alice Cooper -kirja kesken. Se on loistava kirja!
Mut ei kai mulla nyt muuta, moi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti