rrock'n roll child

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

...in the city of night


Hei vaan! Oon ihan rakastunut Free Spiritin musaan, aattelin tossa yks päivä vähä kuunnella et millasta musaa noi soittaa. Nään ton bändin myös pian livenä, ku se on mukana Midwinter Firefestissa nyt lauantaina.
Käytiin siskon ja yhen kaverin kaa lauantaina pitkästä aikaa Kuljun kartanossa. Ostin kangasmerkin! Se on sellanen hieno pääkallo, ja se pääsee parin muun kangasmerkin kaa mun farkkutakkiin. Sit onki kivempi käyttää farkkutakkii, ku siinä on kaikkia hienoja härpäkkeitä :D
Mentiin Janskun kaa vielä samana päivänä Klubille, ku sillon sinne pääsi ilmatteeks koska valtakunnallinen keikkapäivä. Ei siel kylläkää ollu mitää sellasta bändii, minkä oisin halunnu ehdottomasti nähä. Ei ne bändit oikeen sanonu mitää, mut ku ei ollu parempaa tekemistä ja halusin päästä pitkästä aikaa keikalle.  Huomasin siinä Klubilla henkkareita näyttäessäni, et mun henkkarit on vanhentunu. Se tyyppi oli kuitenki kiva ja päästi mut silti sinne Klubille, jee! Mentiin Janskun kaa hetkeks istuun, ja höpistiin jotai vähä aikaa. Säädettiin kännykän kameralla vessassa ja käytiin tilaamassa siiderit. Mentiin nurkkapöytään, ja heitettiin ihan hämärää läppää.
Hobo News oli peruuttanu sen illan keikkansa, joten sen tilalle lavalle nousi Jo' Buddy & Down Home King III siinä joskus klo 21 aikoihin. Oli muuten yllättävän hyvää musaa! Jotkut biisit kuulosti ihan älyttömän tutuilta, mut ei tullu mielee et missä oisin kuullu niitä aiemmin. Hyvä keikka oli kuitenki!
Noin klo 22 oli toisen bändin vuoro; Cosmo Jones Beat Machine.  Niilläkin oli aika hyvän kuulosta musaa, ja yleisökin oli mukana, ei siis mikään huono keikka sekään ollu! Ei kylläkään oltu Janskun kaa kovin kauaa, lähettiin lähempänä puolta yhtätoista et oisin ehtiny vikaan bussiin ennen yömaksuja.
Oli kiva lauantai-ilta, kiitti Janskulle seurasta! Ehdittiin jopa käymään mäkissä, ranskikset on se juttu.

Keskimmäisessä kuvassa Jo' Buddy & Down Home King III.

MUUTEN, maanantaina julkistettiin lisää esiintyjiä South Parkiin!
Extreme (USA), Accept (DE), Masterplan (DE), Stratovarius, Teräsbetoni, Def Leppard (UK), Helloween (DE), Eclipse (SWE), Amorphis, Viikate plays some Motörhead, Santa Cruz, Reckless Love, Free Spirit. Tummensin ne bändit joiden näkemistä ootan eniten. Tossa siis on nyt ne kaikki bändit mitkä ainakin esiintyy kyseisillä festareilla. LISÄÄ JULKISTUKSIA TULEE KEVÄÄN AIKANA, mitäköhän bändejä ne on vielä aatellu? Mut ootan innolla et loputkin esiintyjät julkastaan, oon oikeesti niiin innoissani!  Äiti oli ihana ja osti mulle jo sen kahden päivän lipun noille festareille. <3 Tulee niin mahtava kesä oikeesti!

Mutta eipä mulla nyt muuta tällä kertaa. Taidan kirjottaa seuraavan kerran siitä Midwinter Firefestista, eli palaillaan vasta lauantain jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti