rrock'n roll child

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

My name is Madness and I'm the light you need in darkness


Moikka! Tossa yks päivä tuli sit täytettyy se 20. Ei kyllä ihan tunnu siltä.. :D
Hemmottelin itseäni hieman erään koulupäivän aikana ja kävin kiertämässä yhtä kirpparia. Mukaan lähti Teksasin moottorisahamurhaaja - Pahan alku -niminen leffa,makso vaan 3 euroo. Katottiinki se just eilen kaverilla.
Sain äidiltä synttärilahjaks pari kivaa paitaa, joita oonki jo jonkin verran ehtiny käyttää. Sain myös sellasen Terapia-pelin, vaikuttaa aika mielenkiintoselta.  Pelattiin sitä siskon kaa tossa yks päivä ja meidän marsu meinas viedä sen yhen aivolohkon :D Onneks ei ehtiny syödä sitä. En oo muute pitkää aikaa höpissy tänne mitää meidän marsusta.  Se hupsu täyttää tänä vuonna jo viis vuotta, siitä on tulossa vanhus! 


Jotenki outoo et aika on menny niin nopeasti, ku ollaa jo helmikuun alussa. Tässä kuussa pääsen kauan odotetulle H.E.A.T. :in keikalle, aa en kestä, rakastan sitä bändiä vaan niin paljon <3 Tosta keikasta puheen ollen, tolle bändille on saatu toinenkin lämppäribändi, nimittäin Free Spirit. Se on vissiin joku seinäjokelainen bändi, ei sano mitään mut kiva kuitenki päästä näkemään sekin bändi livenä!
Ens viikolla Luca Sturniolo esiintyis Ravintola Vanhassa Montussa, mut en vaa oo vielä varma oonko menossa, riippuu saanko seuraa. Niin ja Santa Cruz on vissiin kaks päivää täällä Tampereella keikkailemassa, ehkä sille yhelle keikalle vois mennä, riippuu taas saanko seuraa ja millanen rahatilanne. Koska kuten jossakin postauksessa sanoin, niin en tykkää mennä yksin baarikeikoille.
Täällä Tampereella on oikeesti niin hyvin kaikenlaisia tapahtumia, etten kyllä aio muuttaa täältä ikinä pois! Ja oonhan mä asunu täällä muutenki koko ikäni et mitäpä sitä täältä lähtemään. Ja onhan tää kaunis kaupunki, varsinki kesäisin! Oispa jo kesä, et pääsis South Parkiin. Ja ne vois jo julkasta lisää niitä esiintyjiä! Oisko ees siistii jos vaikka esim. Slash ja Sixx:A.M. esiintyis siellä? <3
Lainasin tossa yks päivä kirjastoautolta muutaman albumin:

Children of Bodom: Are you dead yet?
Gary Moore: Have some Moore
Kotiteollisuus: Murheen mailla 1996 ] 2007
Megadeth: Greatest hits: back to the start 

Täytyy tässä joku päivä vähä kuunnella noita, mulla on ollu toi Gary Mooren albumi aiemminki lainassa mut sillo mulla ei ollu oikeen aikaa kuunnella sitä. Jos nyt ois hieman enemmän aikaa kuunnella levyjä. Pitäis käydä viimestään ens viikolla kirjastolla palauttamassa The Walking Deadin eka kausi, sain sen viimeinkin katottua tossa perjantaina. Sit voiskin alottaa tokaa kautta, jos satun sen kirjastolta löytämään. Oon vasta nyt viime aikoina jääny tohon sarjaan koukkuun, tuun hieman jäljessä :D
Mut tässä oli taas tämmönen kuulumispostaus, tuntuu et kirjotan nykyää vaan tämmösiä.
Täytyy keksiä joku aihe mistä voisin puhua seuraavalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti