rrock'n roll child

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

UMK 2015

UMK, eli siis Uuden Musiikin Kilpailu alkoi tossa vähän aika sitten, ja eilen tuli jo eka karsinta suorana lähetyksenä teeveestä. En oo itseasias aiemmin seurannu tota kilpailuu kauheen tarkkaan, mut jostain syystä päätin et alan seuraamaan nyt tänä vuonna tarkemmin.
Eli siis,ton tarkotuksena on valita Suomen edustaja tuleviin Euroviisuihin, muistaakseni niihin on vielä aikaa, mut ainakin sit sillä edustajalla on aikaa valmistautua.
Olin kuunnellu ennen tota eilistä ekaa karsintaa ne kaikki biisit, mitkä on nyt sit tässä kilpailussa mukana. Löytyyhän niistä biiseistä ainakin jo kolme suosikkia!

Tässä siis mun suosikit tän vuoden kilpailussa (oli pakko linkata koska tää ei nyt suostu upottamaan noita videoita):

Satin Circus: Crossroads 

Angelo De Nile: All For Victory 

Järjestyshäiriö: Särkyneiden sydänten kulmilla 

Noi biisit ei oo missään järjestyksessä, et siis mikä noista ois paras. Tosi vaikee pistää noita biisejä mihinkään tärkeysjärjestykseen, tykkään noista kaikista kolmesta ihan älyttömästi! En vaa sit tiiä, et millasen lavashown noista sais niihin Euroviisuihin, ku en ainakaan ite usko, et se pelkkä kappale riittäis. No mut sen näkee sit, toivottavasti joku noista mun suosikeista veis voiton nyt ainakin tässä UMK:ssa. Mä kyllä ehkä vähän luulen et Satin Circus vie voiton, ku varmasti monet teinit äänestää.
En sit tiiä oonko väärässä, mut onhan ne jätkät varmasti monen teinitytön mielestä sulosia ja nii. :D
Mä en aluks oikeen lämmenny tolle Satin Circuksen biisille, mut sit ku aloin kuuntelemaan sitä vähän enemmän niin sit mä yhtäkkiä käsitin et täähän on ihan huikea kappale. Vaikka saattaa ehkä kuulostaa vähän massalle, mut musta toi biisi toimii!
Angelo De Nilen biisi sai mulle kylmät väreet. Se biisi alkaa jotenki hienolla tavalla ja sillä laulajalla on ihan mieletön ääni! <3
Järjestyshäiriön kappaleen aikana tuli jotenki nostalginen fiilis, en tiiä miks. Ihana biisi kuitenkin!
Mä mietin ekana, et oisin arvostellu jokasen tässä kisassa olevan bändin/artistin biisin mut emmä jaksa, tästä postauksesta tulis varmaan liian pitkä eikä kukaan jaksais lukea. Mut suurin osa biiseistä on jo sellasia mitkä ei ees jää kauheen hyvin mieleen. 
Ootan jo innolla seuraavia karsintoja ja tietenki niitä Euroviisuja!

Tällänen postaus nyt tällä kertaa :) Laitan tähän loppuun jotain kuvia viime ajoilta:


Vuokrasin pitkästä aikaa leffoja, toi yks leffa ei ihan näy, mut se on siis Tähtiin kirjoitettu virhe. / Pääkallosormus 3€ Ur&Penn, Koskikeskus

5 kommenttia:

  1. Hyvä postaus!:) Ja toi Angelo De Nilen biisi on huippu :D

    VastaaPoista
  2. Ei Suomella oo ollu Euroviisuissa menestystä sen jälkeen, kun Lordi voitti vuonna 2006 ennätyspistein 292. Tarvitaan joku erikoisempi bändi, että tulis pärjään. Semmonen, joka osaa ottaa lavan haltuun ja taitaa esiintymisen, laulujen kielenä mielummin englanti ja bändin olis pitänyt menestyä ja olla tunnettu muuallakin kuin vain ja ainoastaan Suomessa. Tää jakaa mielipiteitä ja tää on vaan mun mielipide. Et en sen paremmin tarkoittanu arvostella, hieno kirjoitus. :)

    VastaaPoista
  3. Ei Suomella oo ollu Euroviisuissa menestystä sen jälkeen, kun Lordi voitti vuonna 2006 ennätyspistein 292. Tarvitaan joku erikoisempi bändi, että tulis pärjään. Semmonen, joka osaa ottaa lavan haltuun ja taitaa esiintymisen, laulujen kielenä mielummin englanti ja bändin olis pitänyt menestyä ja olla tunnettu muuallakin kuin vain ja ainoastaan Suomessa. Tää jakaa mielipiteitä ja tää on vaan mun mielipide. Et en sen paremmin tarkoittanu arvostella, hieno kirjoitus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl totta ettei Suomella oo ollu Lordin jälkee menestystä.. mut kiitos!

      Poista