rrock'n roll child

lauantai 14. toukokuuta 2016

Helatorstai, keikkaa, äitienpäivä ja kuvailua

Hieno otsikko hei.

Helloou! Mulla on taas liikaa asiaa mut tuskinpa se ketään häirittee, jos kukaa nyt ees jaksaa lukea näitä mun juttuja :D. Tulee taas hienosti myöhässä nää kaikki kuulumiset vaikka esim. helatorstaista on jo jonkin verran aikaa.
No mut helatorstai oli kuitenki ihanan lämmin päivä. Tapasin Janskua ja oltiin suunniteltu et vois käydä pitkästä aikaa vanhalla tulitikkutehtaalla. Joten sinne siis myös mentiin, bussilla pääsi melkein siihen viereen. Ulkoapäin rakennus ei ollu pahemmin muuttunu viime kerrasta. Oltiin vähä aikaa siinä ulkona ja sit mentiin sisälle. Koluttiin koko paikka läpi, joka huoneessa oli pakko käydä vaikkei niissä ollukkaan mitään ihmeellistä. Hitosti vaan roskaa, ja maalattuja seiniä. Janskun mukaan kolmannesta kerroksesta puuttui jotai mut en nyt muista mitä :D. Mut täytyy vaan olla aina varovainen ku tuolla käy, koska kyseessä on kuitenki helvetin vanha rakennus, et ei sitä koskaa tiiä vaikka koko paikka yhtäkkiä romahtais niskaan.
No, selvittiin sieltä onneks ehjin nahoin. Käytiin tsiigaamassa vieressä olevat hökkelit ja kierreltiin pihassa.
Onhan toi päivällä ihan nätti paikka.
















Tulitikkutehtaan jälkeen mentiin bussilla keskustaan, ja lähettiin vielä Rosendahliin. Siellä vasta nättiä oliki, oli niin ihanan kesäistä. Aurinko, hiekkaranta, houkuttelevan näkönen järvi. Ai että :3.




Helatorstain jälkeisenä perjantaina Tampereen Hanna pyysi mua Roosteriin. Siellä näytettiin lätkää, joten katottiin siinä ku Suomi pelas Valko-Venäjää vastaan. Oli aikamoinen ottelu, vaikken lätkästä noin muuten piittaa. Pelin jälkeen siirryttiin baarin puolelle ku siellä alotti Sacred Dimension. Olin tosta bändistä iha nevahööd, mutta kuulosti kuitenkin ihan hyvältä! En kattonu keikkaa ku ehkä 2-3 kappaleen verran ku oli pakko ehtiä bussiin.

Tää oli jotenki läppä. Tuli vaa tosta lavan vieressä olevasta ovesta, heilui vähän aikaa yleisön eessä ja lähti menee :'''D. Anteeks tää laatu.


Ennen ku läksin Roosterilta, törmäsin Ember Fallsin Tuomakseen ja otin tämän kanssa kuvan :3. Sit tuli törmättyä saman bändin rumpaliin, joten otin tämänki kanssa kuvan. Sit se johdatti mut niiden bäkkärille, jossa oli osa bändin jäsenistä. Tuomas ja joku uus jäsen oli vissiin baarin puolella, mut jee, sain kuitenkin vielä sit noilta bäkkärillä olevilta jäseniltä kuvat ja tuli siinä myös halattua. Mikko tais muistaa mut aiemmilta keikoilta ja lupailin jätkille että nähään seuraavan kerran South Parkissa! Oli kyllä ihan parasta nähä noi tyypit pitkästä aikaa. <3 Niillä ois ollu myös keikka tuolla Roosterissa samana iltana, oishan sitä keikkaa ollu kiva jäädä kattoon mutta kun bussit..

Jussi Saurio, Jussi Laakso, Mikko McMenamin ja Kalle Laakso. :3 

Lauantaina tehtiin mummilla ruokaa siskon kaa, sunnuntaita varten, ku sillo oli äitienpäivä. Sunnuntaina sit syötiin aivan taivaallista ruokaa mummilla, mukana oli perheen ja mummin lisäks myös toinen mummu ja siskon poikaystävä. Oli kiva vaa syödä ja jutella muiden kaa, tollasta mukavaa ajanviettoo. :) Tuli kylläkin syötyä sen verran et olin ihan liian täynnä. Näin käy oikeestaan aina ku syödään mummilla..


Toisesta kuvasta puuttuu kastike ja pavut.

Siskon tekemä kakku.
Keskiviikkona päätin käydä taas vähän kuvailemassa yhessä kivassa puistossa. Siellä on kans niin ihanan kesäistä, kaikkialla on vihreetä ja muutenkin se puisto näyttää nyt näin kesällä tosi nätiltä!



Nukkuvia sorsia :3.






Mut tämmöstä tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti