rrock'n roll child

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

JP Leppäluoto & Ari Koivunen @ YO-talo

Moi!
Oltiin Tampereen Hannan kaa vähän keikalla tossa viime lauantaina. Istuttiin eka Amadeuksen terassilla jonka jälkeen sit suunnattiin kohti YO-taloa. Äiti oli hommannu meille liput ku sai kuulemma kaks lippua yhen hinnalla.
YO-talolla oltiin siinä puol kympin aikaan illasta ja kunhan vaan istuttiin siinä eessä ja otettiin hienoja selfieitä :'D. Joskus tasalta sit päästiin sisälle, käytiin vessassa ja tiskillä jonka jälkeen sit löydettiin jostain istumapaikka. Se paikka oli kyllä aika täynnä, ihme et ees päästiin istumaan. JP:llä ja Arilla oli vielä soundcheck kesken, joten katteltiin sitä siinä. Keikan piti alkaa joskus puol ykstoista, mut se alkoikin puolta tuntia myöhemmin. Lavan eteen tuli ihmisiä, joten ei sit nähty mitään istumapaikalta. Rynnättiin äkkiä eturiviin ja siinä oltiinkin koko loppuilta. Housebändi alotti ja JP tuli lavalle heittään muutaman biisin, vitsit että kuulosti mahtavalta! Jossain kohtaa sit Ari tuli ja ne heitti JP:n kaa yhessä vaikka mitä hienoja kappaleita. Siinä välissä JP myös vähän haastatteli Aria ja tuli kuultua kaikenlaisia kiinnostavia juttuja mitä Arin elämässä on tapahtunu. Niitä juttuja ois oikeesti voinu kuunnella ties kui kauan. Posket tuli ainaki kipeeks ku tuli taas sen verran naurettua. :D Ei jestas. Jossain kohtaa oli pieni breikki jonka jälkeen saatiin kuulla biisejä pelkästään Arin laulamana. Ai että, ei voi muuta sanoa ku et huh mikä keikka! <3
Keikan jälkeen nähtiin JP ja otettiin tottakai kuva. JP jopa kehui mun paitaa, ja halattiin vielä ennen kun lähdettiin :3. On se vaan ihana! Aria ei näkyny mut ehkä mä sen vielä joskus tapaan taas!
Oli kyllä hieno ilta. <3

Kiitos JP ja Ari aivan mahtavasta keikasta!
Kiitos Hannalle seurasta! :)

2 kommenttia: