rrock'n roll child

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Wake me, wake me now

Tequila Of Liberation - Hypnagogia

Moi! Ensinnäkin haluan sanoa, että tuo ylläoleva biisi on ihan älyttömän hyvä. Oon vasta tässä viime aikoina löytäny tuon bändin. onhan se ollu jo jonkin aikaa olemassa mut joo.. Tuo biisi on bändin uusin sinkku, ja voin jo pelkästään ton sinkun perusteella sanoa että on todellakin kuuntelemisen arvoinen bändi! Käykäähän ihmeessä tsekkaamassa toi kyseinen biisi. Nii, ja löytyyhän bändiltä muitakin biisejä ainakin Youtuben puolelta, en oo vaa vielä ehtiny kuunteleen. Mut täytyy kyllä ehdottomasti ottaa nekin biisit kuunteluun!

Tällä hetkellä kuuluu ihan hyvää. On ollu ihanaa ku on ollu nyt enemmän lämpimiä ilmoja, on päässy vähän ottamaan aurinkoo joten oon saanu vähän väriä iholle. Ollaan käyty Janskun kaa taas muuten vaa Hervannassa, oli pakko saada taas hyvää vehnäsämpylää ja päästä istumaan Hervantajärven lähelle. Onneks tällä kertaa ei satanu!

Orava halus tulla moikkaamaan! :3 Tuli käytyä tossa lauantaina Dark Marketissa Nokian Hannan kaa. Dark Market on siis jokavuotinen kirpputoritapahtuma Tampereen museokeskus Vapriikissa, se järjestetään aina Lumous-festareiden kanssa samaan aikaan. Siellä myydään goottialakulttuurin vaatteita, koruja, levyjä yms.  Tapahtuma oli klo 11-17, ja me mentiinkin sinne jo heti yheltätoista. Siinä vierähti ainakin noin tunti kun kierrettiin kyseistä kirppistä, siis siellä oli vaikka mitä hienoo! Tässä pari kivaa juttua mitkä lähti mukaan:

Toppi, 20€. Takana näkyy tommosia pieniä pääkalloja, tykkään! 

Kaulakoru, 2€. 

Dark Marketin jälkeen käytiin Radio Kirppiksellä mut sieltä ei löytyny mitään ihmeellistä. Käytiin myös syömässä jonka jälkeen suunnatiin Cybershoppiin. Sieltä ei kuitenkaan löytyny mitään, palattiin takas Keskustorille ja käytiin Kansainvälisillä markkinoilla. Oli kyllä mukava päivä!

Löydettiin vaa tommosta jäähilejuomaa kansainvälisiltä markkinoilta :3.


Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa leffassa, tossa jossain ylempänä näkyykin kuva meidän leffalipuista. Käytiin tosiaan kattomassa uusin Ice Age. Se ei ehkä ollu nii hauska ku aiemmat osat, mut oli kuitenkin ihan katottava. Parhaat hahmot oli ehdottomasti Buck (oli myös kolmannessa osassa) ja Sidin mummi, joka on ollu muistaakseni myös parissa aiemmassa osassa. Jyrsis on kans iha jees, vaikka toisaalta tässä uusimmassa leffassa sen sekoilu ei ollu nii hirveen hauskaa. No, tää on vaa mun mielipide. Kannattaa käydä kuitenki kattomassa! Mutta, eipä mulla tän kummempia kuulumisia nyt tällä kertaa. Palaillaan seuraavassa postauksessa!

Ottakaa siitä vielä yks tosi "artsy" kuva. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti