rrock'n roll child

lauantai 2. heinäkuuta 2016

There are many things that I would like to say to you

Oasis - Wonderwall

Moi! Viime aikoina oon vaan nauttinut vähän lisää tästä lomailusta. Oon ollu kolme päivää putkeen Janskun kaa. Tiistaina vaan käveltiin puistossa ja kaupungilla ilman mitään sen erityisempää päämäärää. Kesän eka mehujää. Se Ässä Mix on vaan ihan parasta. :3 Puhallettiin saippuakuplia ja napsin muutamia kuvia.

Keskiviikkoaamuna kävin mummin, siskon ja siskon poikaystävän kaa torilla. Syötiin hyvä aamupala ja ostettiin mm. mansikoita. Torin jälkeen nopea käynti kaupassa ja sit saatiin perata mansikat mummin luona. Ei siinä kauaa menny, myöhemmin pakkasin kamat ja vein ne Janskulle ku menin tälle yöks.

Mansikoita!

Mansikat perattuina

Maailman parasta mehujäätä ja keskiviikon aamupala.

Huomasin Facebookista et Lovexin Theon esiintyisi vielä samana päivänä Takomon terassilla joten sinne oli tottakai päästävä! Koska keikkaan oli vielä muutama tunti, käytiin kirjastolla ja kunhan käveltiin ympäri kaupunkia. Tässä jotain kuvia mitä napsin kaupungilta:
Takomon terassilla oltiin puol seiskan jälkeen, tilattiin juotavaa ja istuttiin mahdollisimman lähelle Theonia. Keikka oli ihan huippu, tuli kuultua mm. Oasista, Red Hot Chili Peppersiä, Elvistä, Bon Jovia.. <3 Oli vieläpä tosi nätti ilma!


Keikan jälkeen käytiin moikkaamassa Theonia ja se jäikin ihan mielellään jutteleen meidän kaa hetkeks. :3 Otettiin selfie, halattiin ja sanoin et nähään viimeistään Lovexin keikalla (joka on muuten 23.päivä). Theon sanoi kans et nähään sillon ja tais toivottaa hyvää illan/kesänjatkoa, en muista kumpaa :'D. Mut on se kyllä mukava! Kiitos Theonille mahtavasta keikasta <3.
Juttutuokion jälkeen käytiin nopeeta Lidlissä ostamassa jotain hyvää ja lähdettiin Janskulle. Myöhemmin lähdettiin yöuinnille. Rannalla ei ollu melkee ketään ja nähtiin tosi ihana auringonlasku. Käytiin pari kertaa järvessä ja sorsat meinas käydä kimppuun. :D
Mä niin rakastan tämmösiä maisemia.


Lähdettiin rannalta siinä keskiyön jälkeen, tehtiin iltapalaa ja katottiin vielä yks hyvä leffa, joten nukkumaan mentiin vasta joskus puol kolmen jälkeen. Oli kyllä mahtava päivä!

Nähtiin siili ku tultiin rannalta! 

Torstaina heräiltiin siinä melkeen puolen päivän aikoihin.. Tehtiin aamupalaa ja katottiin yks aika hyväkin kauhuleffa. Myöhemmin mentiin seikkailemaan jonkun järven lähelle, käveltiin pitkospuita pitkin ja tuntui ettei ne lopu ikinä. Mukaan lähti uusia hyttysenpuremia ja kipee jalka ku se vähä niiku lipes jossai kohtaa pitkospuiden väliin.. ei tsiisus sitä kiljumisen määrää :'D. Mut oli silti hauskaa!


Nyt oon ollu vaihteeks ihan vaan kotona. Tässäkin kuussa tulee tapahtumaan kaikenlaista, tuun varmasti puhumaan tän kuun tapahtumista tännekkin! Ei muuta ku hyvää kesänjatkoa kaikille ja palataan seuraavassa postauksessa :). 

1 kommentti:

  1. Moikka! Mä oon perustanut musabloggaajille oman fb-ryhmän, olisi tosi kiva jos liittyisit ja jakaisit tekstejäsi siellä! :)
    https://www.facebook.com/groups/1086293298098812/

    VastaaPoista