rrock'n roll child

perjantai 29. heinäkuuta 2016

I've got to rock, it feels so good


Moi! Huh, tässähän on taas ehtiny tapahtumaan kaikenlaista. Mun ja siskon huoneeseen tehtiin remppa, pari keikkaa ois myöskin takana ja rannallakin on tullu otettua lisää aurinkoa. Tänäänkin on taas tiedossa lisää menoa ja meininkiä mut siitä lisää myöhemmin.


Nicky Rothen ja Andy McCoy oli sunnuntaina tuolla Bar Ihkussa. En ollu aiemmin ollu heidän keikalla joten olin tottakai aivan innoissani, ja kyllähän nyt tuo eräs elävä legenda pitää nähä edes kerran livenä! Eturivissä tuli oltua ja Andyn katsekontaktit oli parhaita. Biisit oli meneviä ja erittäin hyviä! Keikalla tuli todella hyvä fiilis! Oli niin siistii nähä Andy vihdoin livenä. 


Andy katos keikan jälkeen niin nopeeta etten ehtiny kuvaa pyytämään, mutta eipä se nyt silleen haitannu. Pääasia et sentään näin livenä! Sain kuitenkin settilistan :3.


Kiitos Nicky & Andy mahtavasta keikasta!

Tiistaina olikin vuorossa rantapäivä. Mentiin siskon ja tämän poikaystävän kaa yhelle rannalle, jolla ei oltu aiemmin käyty. Osoittautui ihan hyväks rannaks, mitä nyt järven pohja tuntui iljettävältä. Pystyi kuitenkin hyvin uimaan ja ilma oli mitä parhain! 

Toi uus Classic on tosi hyvää! Tuli maistettua keskiviikkona.


Keskiviikkona mentiin myös rannalle, tällä kertaa mukana oli myös erään tuttavaperheen lapset, joita saikin ”vähän” vahtia :D. Ja tällä kertaa kyseessä oli eri ranta, jolla ei oltu myöskään käyty aiemmin. Tää ranta osoittautui paljon paremmaks ku se ranta millä oltiin tiistaina. Vesikin oli paljon puhtaampaa, ja järven pohjassa ei ollu mitään vikaa. Tolla rannalla oli myös pukkarit, ku taas sillä toisella rannalla jouduin käyttämään vessaa pukukoppina. Ihan 5/5 :D. 


Oltiin rannalla muutama tunti, jonka jälkeen sit lähdettiin kotio. Ehdin vielä hyvin valmistautumaan iltaa varten, ku menin pitkästä aikaa kattomaan Pekka Heinon keikkaa! Keikka oli Takomon terassilla, ja kyseessä oli akustinen keikka jonka Pekka meille tarjoili yhdessä duokaverinsa Louie Son kanssa. Tuli kuultua oikeestaan aikalailla samoja biisejä mitä aiemmillakin Pekan keikoilla, kuulosti oikein hyvältä ja oli kiva laulaa biisien mukana. :3 Heittämällä yks Pekan & Louien parhaimpia keikkoja! Pitihän sitä keikan jälkeen ottaa vielä selfie Pekan kaa ja sain myös halin :3.
Kiitos Pekka & Louie ihanasta keikasta! <3 + kiitos myös keikkaseuralle :)

Nonii, siinä olikin vähän kuulumisia viime päiviltä. Tänää taas ois tiedossa pari keikkaa, mut jätetään ne tosiaan sit ens kertaan. Palaillaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti