rrock'n roll child

maanantai 10. lokakuuta 2016

LOST IN MUSIC 2016

Moi! Tänä vuonna Tampereella oli taas jälleen kerran Lost In Music Festival, jonne oli tottakai päästävä. Vaikka kyseistä festivaalia ollaankin vietetty Tampereella jo monia vuosia nii taisin kuitenkin ite aloittaa sillä festarilla käymisen vasta vuonna 2014. Siitä ekasta kerrasta löytyy jopa postaus, joten jos kiinnostaa lukea niin siihen pääsee tästä.Viime vuonnakin tuli käytyä ja siitä voi lukea lisää tästä.

Mut tosiaan, tänä vuonna ois ollu taas vaikka mitä hyviä bändejä mut päädyin kuitenkin käymään perjantaina vain Dog's Homessa, sillä halusin nähdä Rust N' Ragen uudestaan, siitä on kuitenkin tullut jo lyhyessä ajassa meitsin lempibändi. Rust N' Ragen lisäksi siellä esiintyi OX79 ja One Morning Left. Sain seuraa Iidasta ja Villestä. Oltiin paikan päällä joskus vähän yli ysin jälkeen illalla. Ostettiin liput, eikä ollu muuten pahanhintaiset, jotain kuus euroo tais olla. Käytiin tiskillä ja löydettiin hyvät paikat aika läheltä lavaa. OX79 oli illan eka bändi, aloitti siinä joskus kympin maissa. Ei oltu aiemmin kuultu kyseistä bändiä mut kuulosti kyllä ihan hyvältä! Ei oikeestaan mitään huonoa sanottavaa.  Ja sori, nää kuvien laadut ei nyt oo siitä parhaimmasta päästä..


Seuraavaks olikin Rust N' Ragen vuoro. Bändin jätkät muuten istui jo aiemmin siinä meidän lähellä olevassa pöydässä ja heti ku bändin laulaja Vinsentti huomas mut nii hän moikkas heti!
Mutta joo, bändin keikka oli jälleen kerran ihan parhautta! Vinsentti sieltä lavalta huuteli et tulkaa lähemmäs nii mä ja Iida pompattiin heti penkeiltä ja mentiin lavan eteen. Tuli siihen muitakin ihmisiä vähä moshaileen ;D. Tuli kuultua taas tuttuja biisejä, kuten Riding On The Storm, Alcohol, Ride On, Take It Off... <3 Huhhu, oisin voinu kattoo tota keikkaa vaikka kui kauan! Tän bändin keikoilla ei vaan voi ikinä kyllästyä.

Keikan jälkeen kävin vielä moikkaamassa Vinsenttiä ja otettiin kuva. ”Täytyy kattoo ettei meikit oo levinny”. :D Menin siitä sit häiritsemästä niiden roudausta mut vähä myöhemmin Joni ja Joel käveli siitä meidän pöydän ohi nii kysyin äkkiä kuvaa ja sainkin toki sellasen. Kiittelin myös keikasta.
Tsekattiin vielä illan viimeinen bändi, One Morning Left. Ei kuitenkaa kuunneltu ku ehkä joku kaks tai kolme biisiä ja lähdettiin meneen. Alkoi siinä jo vähäsen väsyttää. Nähtiin siinä pihalla vielä Rust N' Ragen Eero jonka kaa otin kuvan ja taisin vielä tätäkin kiittää keikasta.

Mut olihan tuo One Morning Left kuitenki iha jees, en vaan hirveesti oo kuunnellu kyseistä bändiä. Tuntui et aika moni oli tullu kattoon just tota bändiä ku muistaakseni sillon lavan eessä oli paljon enemmän porukkaa ja ihmiset oli muutenki enemmän messissä.Toi olikin ainoa ilta jolloin olin Lost In Musicissa. Oli kyllä kivaa!

Kiitos OX79 ja One Morning Left, mut
erityisen iso kiitos Rust N' Ragelle upeesta keikasta! <3

Ens vuonna toivottavasti taas uudestaan Lost In Musiciin!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti