rrock'n roll child

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Battle Beast @ Möysän Esso, Lahti

Hei! Viime perjantaina oli vihdoin Battle Beastin keikka Möysän Essolla (Mössöllä), Lahdessa.
Keikka oli loppuunmyyty, ja itellä oli eka (ja viimeinen) kerta ku olin Mössöllä, sillä kyseinen paikka menee pian konkkaan. Lähdettiin Sannin ja Jaakon kaa Sannin autolla matkaan siinä joskus puol seiskan maissa illalla, Sanni haki mut kotoa ja otettiin Jaakko kyytiin tuossa meidän lähikaupan pihassa. Sieltä sitten kohti Lahtea, olipa mukavaa vaan istua siinä pelkääjänpaikalla, syödä vähän evästä ja kuunnella musaa maisemia katsellen. Vaikkei siinä matkan aikana nyt hirveesti mitään nähnyt ku oli pimeää. Pysähdyttiin Tuuloksen kauppakeskuksessa, täytyi siinä vähän jalotella ku oli joutunu istuun jo aika pitkän aikaa. Sit jatkettiin matkaa, ja tuli pieni paniikki ku oltiin Mössöllä vasta ysin jälkeen ja keikan piti kuulemma alkaa klo 21. Siinä Mössön eessä oli kuitenki vielä hirvee jono, ja sisältä ei kuulunu mitään, joten saatiin huokaista helpotuksesta. Ehdittiin käymään vessassa ja sit rynnättiin tokaan riviin ku ei vielä sillon päästy edemmäs.
Battle Beast tuli lavalle joskus puol kympin maissa, eli hyvin ehdittiin näkeen keikka alusta loppuun, huh. Keikka oli jälleen kerran jotain ihan käsittämätöntä, huusin niin lujaa ku vaa ääntä lähti, lauloin biisien mukana ja puin nyrkkiä ilmassa. Kyllä täytyy vaa taas sanoo et Nooran ääntä saa aina ihmetellä. Oli ihanaa nähä bändiä pitkästä aikaa ku olin nähny sen viimeks kesäkuussa.
Tuli kuultua vaikka mitä upeita biisejä, kuten Let It Roar, I Want The World And Everything In It, Touch In The Night, Ironhand, Black Ninja, Out Of Control... Ei huhhuh! <3
Sea Of Dreamsin aikana taisin vähän herkistyä, rakastan vaan niin paljon sitä kappaletta. :3
Touch In The Nightin aikana tanssin vähäsen ja Enter The Metal Worldin aikana bändi huudatti yleisöö niinkin paljon et ainaki itellä meinas ääni loppua. Taidettiin päästä sen aikana eturiviin Sannin kaa, ja bändi heitti kuoharia meidän eturiviläisten päälle :D. Ne laitto pullon kiertoon ja sain siitä ekana hörpyn, jee! :D Jonkun kappaleen aikana Noora ojensi kätensä, ja tartuin siihen. Olihan se siistiä. :3 Keikan loputtua käteltiin Eeron kaa ja sain settilistan, johon sain myöhemmin nimmarit kaikilta bändin jäseniltä. Sain myös kuvat kaikkien kaa ja sain halin Nooralta ja Pyryltä :3. Ai että ku oli hienoo!

Tuuloksen kauppakeskus, kuvaa jonosta ja paluumatkalla pysähdyttiin hetkeks jollekki pysäkille.


Jätkät Möysän paidoissa. :D
Settilista ja nimmarit :3.

Päästiin lähteen joskus puol yhen jälkeen, tsekattiin vähän Lahden keskustaa ja lähdettiin siitä sit kohti Tamperetta. Paluumatka sujui kans hyvin, oltiin ihan fiiliksissä ja kuunneltiin musaa ja laulettiin yhdessä melkein koko matka. :D Olin kotona joskus lähempänä puol kolmee, olin niin väsynyt (mutta onnellinen) ja rojahdin melkein heti sänkyyn.

Oli ihan älyttömän mahtava ilta.

KIITOS BATTLE BEAST! <3
Kiitos myös keikkaseuralle! :3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti