rrock'n roll child

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Close your eyes from the morning sun. Fly on the rising wind.

Free Spirit - Easy Days

Mooi! Viime viikonloppu oli ihanan rento. Porukat oli mökillä ja sisko oli yöt poikaystävänsä luona joten sain omaa rauhaa. Perjantai-iltana kävin saunomassa ja loppuillan katoinki vaa telkkaa.
Lauantai oli vähän tapahtumarikkaampi päivä. Aamulla suunnattiin mummin ja siskon kaa kaupunkiin, kunhan vaan tuhlattiin aikaa. Sisko löysi jonkun takin mut en ite löytäny oikeen mitää..
Myöhemmin tapasin Janskua, käytiin Sokoksella ku siellä oli 3+1 -päivät. Ei kuitenkaa löydetty mitään ihmeellistä, siellä oli muutenki iha älyttömät ruuhkat. Jossain kohtaa lähdettiin ihan extemporesti Hervantaan, käytiin DUOn Lidlissä hakemassa jotain hyvää ja mentiin erään järven lähelle pikku piknikille. Oli iha kiva vaa istua siinä ja kattella syksyistä maisemaa.

Tommonen köpötteli keskustassa. Myöhemmin käytiin ostamassa vähän leffaherkkua ja tultiin meille sit kattomaan yhtä leffaa. Syksyssä on muuten just se kiva puoli et ku ulkona on kylmää ja pimeää, nii voi vaa istua sisällä kattomassa leffoja peittoon kääriytyneenä. <3 Ihan parasta.

Meitsin leffaherkut.

Jansku lähti meiltä sit siinä joskus puol kympin aikoihin, saatoin sitä vähä matkaa. Jatkoin vielä ite leffailtaa, katoin siinä Angry Birds Movien ja söin hyviä iltapalaleipiä.

 
Sunnuntaina jatkoin vähän samalla linjalla. Katoin The Jungle Bookin, ja illemmalla kattelin teeveestä Possen uusinnan, Tähdet,tähdet ja Roban. Ei oikeen jaksanu lähtee mihinkään. Mut välillä on oikeesti kiva olla vaa kotona lataamassa akkuja eikä aina mennä jossain.

Että sellanen viikonloppu, perjantaina ois taas vähän keikkaa tiedossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti