rrock'n roll child

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

JeeJee N' That's It, Poitsut & Neitsyt, Velvet Bones @ Dog's Home

Moi!
Lauantaina oli taas keikkailta. Tällä kertaa taas Velvet Bones, ja pari muutakin bändiä Tampereen Dog's Homessa. Seurana oli Iltsu jonka kaa tavattiin jo aikaseen et ehittiin vähän istuskeleen Koskenrannassa. Jansku liittyi hetkeks seuraan ja feidas meidät ennen kun lähettiin käymään vielä Koskarissa. Sieltä lähdettiin joskus kasin maissa kohti Dog's Homea. Ostettiin liput ovelta, löydettiin hyvät paikat aika läheltä lavaa ja menin tilaamaan meille juotavaa. Siis oli kieltämättä aika hauska tilanne, ku mun oli tarkoitus tilata Iltsulle lonkero ja itelle olut, ja sit jotenkin meni kieli solmuun ja täräytinkin että: ”Yks kalja ja yks olut!”
Onnistuin onneks korjaamaan virheen ja meinas pokka pettää. Sit ku pääsin takas pöytään nii hajosin niiiiin paljon tolle jutulle ja yritin selittää Iltsulle siinä samalla ja seki vaa nauro.. Oi luoja. Tuntui et naurettiin muutenki vähä kaikelle illan aikana, en vaan tajua meitä. No mut joo.
Illan eka bändi JeeJee N' That's It aloitti joskus ysiltä. Olin ihan nevahööd koko yhtyeestä. Mikään biisi ei oikein jääny mieleen mut tuon kuuleman perusteella voisin kuunnella kyseistä bändiä. Eli ei huono!Seuraavaks esiintyi Poitsut & Neitsyt joka ei myöskään sanonut yhtään mitään. Sieltä tuli kuitenkin ihan jees musaa ja kyllähän tuotakin bändiä vois kuunnella. Sanonko taas että ei huono? :Dllan päätti Velvet Bones jonka takia tultiin paikan päälle. Tuli taas tuttuja biisejä ja taisipa mukana olla joku uusikin biisi ellen väärin muista? Kuulosti erittäin hyvältä! Tän aikana tuli vähän enemmän fiilisteltyä.

Keikan jälkeen Iltsu häippäs ja lähdin vielä Rodeoon bailaamaan Jaakon ja Sannin kaa. Sanoisinko että oli aika eeppinen ilta... Mut hauskaa oli!Kiitos bändeille mahtavista keikoista ja kiitos ihanalle seuralle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti