rrock'n roll child

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kotipelto & Liimatainen @ Bar Ihku

Moi!
Viime perjantaina oli jälleen keikkailta. Tällä kertaa Timo Kotipelto ja Jani Liimatainen Bar Ihkussa Tampereella. Seurana oli Tampereen Hanna, jonka kaa istuttiin ensin pubin puolella ja mentiin yökerhon puolelle vasta joskus puoli yhentoista jälkeen. Siellä olikin jo aikamoinen meno päällä, siellä soi nostalgisia discohittejä ja jotkut tanssi ihan hulluna! Me vaa tyydyttiin kattoon muita tanssijoita ja juotiin olutta. Puol kahentoista maissa mentiin lavan eteen ja päästiin eturiviin, jes!

Ei oltu nähty Timoo ja Jania pitkään aikaan, ite olin nähny heidät viimeks joskus 2015. Joten oli kyllä ihanaa taas kuunnella heidän akustisia versioita eri esittäjiltä. Tuli kuultua paljon tuttuja biisejä, esimerkiksi Timon bändin Stratovariuksen biiseistä tuli kuultua mm. Shine In The Dark, Black Diamond ja Hunting High And Low. Kotipellon tuotannosta mm. Sleep Well ja toki myös muiden bändien hittejä kuten Rainbowin I Surrender, Gary Mooren Out In The Fields, Iron Maidenin 2 Minutes To Midnight ja The Trooper jne. Eli aika samanlainen setti niinkun aiemmilla keikoilla. Tuli jopa pieni pätkä Motörheadia. Oli aivan upeaa, Timon ääni on niin mieletön ja Jani on tottakai taitava kitaransoittaja. Hyvin niillä lensi läppäkin ja Timo huudatti välillä yleisöö. Oli ehdottomasti näiden parhaimpia keikkoja ikinä! <3
Keikan jälkeen ois ollu kiva vielä jutella Timolle ja Janille mut ne sit päätti lukittautua bäkkärille. No, eiköhän me niitä nähä taas joskus uudestaan. Tilattiin kuitenkin lisää juotavaa ja lähdin kahden bussilla kotiin.

Oli hieno ilta!

Kiitos Kotipelto & Liimatainen ja kiitos Hannalle seurasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti