rrock'n roll child

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Puhelimen kätköistä: maaliskuu

Moi! :)
Maaliskuu oli ja meni, ja sekin kuukausi kohteli mua ihan hyvin. Tapahtui kivoja asioita, joista voisin kertoa taas kuvien muodossa joten kuvatekstit kannattaa toki lukea. Näitä on taas ihan älyttömän paljon, joten tässä vähän taustamusaa. Nää on sellasia biisejä mitä muutenkin kuuntelin eniten viime kuun aikana. Enjoy!

Blind Channel - Can't Hold Us (cover)
Brother Firetribe - Sunbound (Full album)
Crazy Lixx - Snakes In Paradise
Hell Boulevard - Bad Boys Like Me
Inglorious - I Don't Need Your Loving
Lord Of The Lost - Afterlife
Lord Of The Lost - Raining Stars
Nightwish - Where Were You Last Night
One Desire - One Desire (Full album)
Pathfinder - Forever Young (cover)
The Charm The Fury - Echoes

Oon maistanu ekaa kertaa noita Perjantai-pussin karkkeja. On muuten hyviä!  Maaliskuun Demi ilmestyi jonka luin yhdessä päivässä.

Pidettiin kaverilla pieni leffa-ilta, katottiin Croodit vaikka olinkin nähny kyseisen leffan aiemmin. Ja tottakai leffaeväänä pari sidua.

Maistoin ekaa kertaa tämmöstä rahkaa ja pakko sanoa et erittäin hyvää! Suosittelen.

Heräsin yks yö siihen ku naulakko rysähti alas.. Säikähdin ihan älyttömästi mut samalla nauratti, toi kuitenkin pysyi tossa monta vuotta. Onneks iskä sai sen takas paikalleen.

Käytiin ryhmän kaa Tampere-talolla kattomassa jotain kenraaliharjoitusta. Ei ollu ihan mun juttu joten meinasin nukahtaa.. onneks sieltä sai lähteä viimeistään tauon aikana.

Ollaan oltu myös taas Hervannassa Janskun kaa. Oli hieno ilma!

Hervanta hoods.

Käytiin myös Rosendahlissa ja kyllä kannattikin käydä, oli aivan ihana auringonlasku.

Hurahdin uudestaan Maikkiin ja Pelottavaan Pontsoon! :D Se oli lapsena mun lempiohjelma ja katoin maaliskuun aikana kaikki jaksot mitkä löytyi Yle Areenasta. 

Oltiin Iltsun kaa pienellä kävelyllä eräs kaunis sunnuntai-ilta. Tampellan alueella oli upeeta.
Olin viime viikonloppuna yksin kotona, porukat jätti vähän herkkuja. Aa että!

Ja jotta mulla ois ollu viime viikonloppuna muutakin tekemistä ku herkkujen syönti, nii hengasin Janskun kaa kaupungilla, käytiin myös Eteläpuiston lähellä istumassa.Torstaina mentiin Janskun kaa leffaan. Oli superpäivä joten oli halvat liput ja saatiin kahet popparit yhen hinnalla. Toi leffa oli aivan ihana, pakko kattoo joskus uudelleen!

Maaliskuun alussa oltiin ryhmän kaa Koulukadun kentällä ku siellä oli joku Jääralli. Eipä siellä paljoo mitää ollu mut oltiinpahan vähän aikaa jonka jälkeen käytiin kahvila Pikku Peikossa. Vähän miniviineriä ja kaakaoo, kyllä kelpas.

Yhtenä keskiviikkona oli vapaapäivä, ja mikäs sen parempi tapa viettää vapaapäivä ku käydä vähän uimassa Iltsun kaa! Oli ihanaa uida pitkästä aikaa. Samana päivänä sain Iltsulta noi Kinderit ku toi tuliaisii laivalta. Ja samana päivänä maistoin noita uutuuskarkkeja ku oli ihan pakko ostaa. Ai miten nii syön liikaa herkkuja? :D

Tein herkkujen lisäks muitakin kivoja löytöjä. Eräänä vapaapäivänä kolusin vähän kauppoja ja kirppiksiä. Paita 12,95€ Gina Tricot. Dream House -DVD 1,50€ ja Negativen Planet Of The Sun -single 0,20€ Bonuskirppis.

Samalta päivältä ku Reckless Love ja The 69 Eyes esiintyi Tampere-talolla. Oltiin ryhmän kaa pelaamassa biljardia ja ennen ku mentiin Iltsun kaa Tampere-talolle nii otettiin yhet Amadeuksessa.

Käyriin ryhmän kaa myös Poliisimuseossa. En ollu aiemmin käyny kyseisessä paikassa ja vähän mietin et plaah, kuulostapaa tylsältä. Loppujenlopuks se olikin ihan jees!

Ollaan oltu Janskun kaa myös Tammelantorilla. Haettiin kaupasta vähän evästä ja istuttiin vaa ja nautittiin auringosta. :3

Maaliskuun alussa käytiin Hennan kaa Raxissa, ennen ku mentiin Roosteriin tsekkaamaan Block Busteria ja Smokin' Acesia. En ollu aikoihin käyny Raxis, siellä on kyllä hyvää ruokaa.

Äidin tekemää pitsaa! 


Tiistaina oltiin ryhmän kaa hohtokeilaamassa. Ihan parasta! 

Tämmöstä tällä kertaa, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti