rrock'n roll child

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Ähtäri & Tuuri 5.7.

Moi!
Tultiin tossa noin kolme tuntia sitten kotiin pikku roadtripiltä. Me siis tehtiin tänään reissu Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin kyläkauppaan. Ei oltu kummassakaan käyty aikoihin, joten olihan niissä mahtavaa käydä taas! Kyllä tää kotimaamatkailukin kelpaa. <3

Herättiin porukoiden kanssa siinä joskus puoli kasin pintaan, hoidettiin aamurituaalit, pakattiin ja lähdettiin matkaan joskus ennen ysiä ja napattiin sisko ja tän poikaystävä vielä kyytiin tän poikaystävän pihasta. Sitten otettiin nokka kohti Ähtäriä. Koska matka kuitenkin kesti noin pari tuntia nii oltiin otettu vähän evästä mukaan, pysähdyttiin jollakin Torisevan rotkojärvellä. Niitä on kuulemma kolme mut en tiiä mikä niistä se oli, oli kuitenki aika siistin näkönen.


Sitten jatkettiin matkaa. Onneks matkan sai hyvin kulumaan, ku oli kuitenkin toimiva netti kännykässä ja oli myös vähän matkaluettavaakin. Pian oltiin Ähtärissä, siinähän se aika hurahti erilaisia eläimiä ihmetellen, ja tähän väliin voisinkin laittaa niistä ”vähän” kuvia.

Täpläkauris

Ahma


Lumileopardi

Takini

Oisko tää valkohäntäkauris? 

Visentti

Poro

Ilmeisesti myös poro? :D

Villisikoja. Voi että noi pikkuset oli söpöjä! :3

Ilves


Majava

Laulujoutsen

Fasaani 

Valkoposkihanhi ja merihanhi

Kiljuhanhia 

Rupikonnia

Hirvi

Vesikko

Maakotka

SusiaKarhu, joka oli päättäny mennä ruokalevolle :3Pikkupanda

 
Siellä eläinpuistossa oli myynnissä vaikka mitä, mut mulla lähti vaan tämmönen mukaan:


Siis oli ihan pakko ostaa, tuli niin nostalginen fiilis ku me joskus pienempänä ostettiin noita siskon kaa! Vähän lapsetti ku halusin kantaa tota kaulassa :'DD.

Ähtärin jälkeen käytiin tosiaan vielä Tuurissa. Sielläkin ois ollu vaikka mitä, mut käytiin vaan yhellä poistomyyntiteltalla ja sit tottakai siinä kyläkaupassa. Meidän porukka vähän hajaantui, ois pitäny lähtee iskän mukaan ku se oli nähny Tuulan jossain kohtaa. Ois ollu siistii nähä se! :D


Tuurin ostoksia en muistanu kuvata, mut ehkä näytän ne joskus jos ees muistan. Kyläkaupasta lähti mukaan karkkia (niitä en tuu näyttämään ku ehdin kuitenki syömään ne :D) ja sellanen toppi missä lukee Rock your body. Yheltä poistomyyntiteltalta lähti mukaan sellanen ehkä vähän juhlavampi paita.

Shoppailun jälkeen oli tarkoitus jäädä Tuuriin syömään, mut koska kaikkialla oli älyttömät jonot niin päätettiin mennä Ähtärin ABC:lle asti syömään. Söin grillipossua ranskiksilla, oli muuten erittäin herkullista! Sieltä sitten takaisin Tampereelle. Vaikka välillä satoi, niin se ei paljoa fiilistä lannistanu. Tää oli ihana reissu!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti