rrock'n roll child

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Turku 19.7.2017

Moi!
Tämän postauksen ilmestyessä oon jo matkalla Tallinnaan. Kyllä aika menee nopeeta, ku vasta muutama kuukausi sitten suunniteltiin kyseistä matkaa. Mut nyt ajattelin kertoa vähän Turun reissusta, kun tuli taas käytyä Turussa tossa keskiviikkona porukoiden, siskon ja tän poikaystävän kaa. Lähdettiin aamulla kympin maissa ja Turussa oltiin muistaakseni kahentoista jälkeen. Meni hetki löytää tapahtuma-alue, ku mentiin siis The Tall Ships Races -nimiseen tapahtumaan. Aika moni parkkipaikka oli täynnä, mut löydettiinkin paikka vähän kauempaa eikä siitä oikeestaa ollukkaa nii paha kävelymatka ku aattelin. Siinä ku käveltiin tapahtuma-alueelle nii napsin jo muutaman kuvan.Sieltä näkyy vähän Turun linnaaTapahtuma-alueelle päästyämme alettiin kierteleen eri kojuilla, ja sisko löysikin heti itelleen uudet kuoret kännykkään. Ite en löytäny mitää ihmeellistä. Napsin oikeestaa vaan kuvia ja kattelin Aurajokea ku oli taas niin kivan näkönen. Siellä ei ollu siihen aikaan vielä yhtään laivaa.. veneitä siellä kyllä pyöri ja sit oli tietty ne laivat jotka siellä aina on ollukkin.

Pitihän sitä päivänkakkaran luona käydä taas, se on vaa jotenki kiva.
Föri, jonka kyydissä olin sillon kesäkuussa ku kävin Turussa


En oo iha varma oliko tää pysyvä laiva vai oliko tullu samana päivänä..

Tää nyt on ainaki pysyvä laiva :D Suomen Joutsen on kyl hieno.

Pysyvä laiva.. siistin näkönen!

Pysyvä laiva, Bore. 

Tultiin ehkä vähän huonoon aikaan, ku sillo ei tosiaa ollu yhtää niitä laivoja mitä sinne piti tulla, ja meidän piti lähteä joskus ennen kolmea takas Tampereelle päin. Ehdittiin me näkeen ainaki yks laiva mikä tuli jostain Dubain läheltä. Sinne ois pitäny mennä vasta torstaina ku ois varmaa sillo nähny kaikki laivat ja sillo oli muutenki oikee avajaispäivä. Mulle kyllä sanottiin Facebookissa et siellä ois ollu jo suurin osa laivoista.. Mut eipä tää nyt maailmaa kaada, ehkä ens vuonna vois mennä parempana päivänä! 

Dubain läheltä tullu laiva. Kiva et nähtiin ees toi! 
Ennen ku lähettiin Turusta nii käytiin vähän seikkailemassa Ruissalossa ja Kuuvassa. Oli kiva nähä vähän muutakin maisemaa, ja kun en ollu ikinä käyny kyseisissä paikoissa. Sen jälkeen käytiin syömässä ja eksyttiin vielä Urjalan makeistukkuun. 

Nää oli niin halpoja et oli kyllä pakko ostaa, vaikka saahan noita sipsejä Tampereeltakin. Mut Urjalan makeistukussa oli paljon halvempaa. Lakritsit 1,80 € ja Pringlesit 1,70 €. 

Tampereella oltiin kuuden jälkeen ja oli kieltämättä vähän väsynyt olo kun en ollu nukkunu kovin hyvin ja ku oltiin istuttu ja kävelty vaikka missä melkein koko päivä. Mutta kuitenkin reissusta jäi hyvä fiilis. Turku on ihana kaupunki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti