rrock'n roll child

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Lomakauden avajaiset @ Särkänniemi

Moi!
Eilen vietettiin lomakauden avajaisia Särkänniemessä. Kuulin, että Happoradio esiintyisi siellä joten päätin tän takia lähtee paikan päälle. Se lähteminen ei sujunu ongelmitta - oli ikuisuuden kestävä vaatekriisi ja onnistuin myöhästymään siitä bussista millä olin suunnitellut meneväni. Mutta onneks ehdin juuri sopivasti paikan päälle ennen keikan alkua, joten sain huokaista helpotuksesta. Löysin paikkani läheltä lavaa, ja Radio Novan Minna Kuukka ja Aki Linnanahde tuli juontamaan bändin lavalle.

Linnanahde ja Kuukka

Siitä oli jo hirveen pitkä aika ku olin nähny Happoradion viimeks livenä. Ja ei voi muuta sanoa, ku jestas mikä keikka! Niin paljon tuttuja ja hienoja biisejä, kuten Che Guevara, Sinä ja hän, Valopallo, Pelastaja, Puhu äänellä jonka kuulen, Ihmisenpyörä, Hirsipuu,.. Tuli nostalginen fiilis ku ne soitti Tavikset. Se on oikeesti kova biisi ja se on ollu mulla eilisestä lähtien korvamatona. Mutta mä en oikein tiiä mitä tosta keikasta voi enää sanoa... Huhhu. Eiköhän pistetä videoo ja kuvia kehiin.
Keikka kesti jonkun tunnin, jalat huusi hoosiannaa ja olin palanu vähän olkapäästä.. Oli niin kuuma, vesipullo oli tottakai jääny kotiin ja pelkäsin et saan nestehukan. Oishan Särkästä juotavaa saanu, mut kaikkialla oli älyttömät jonot enkä jaksanu odotella. Meinasin mennä bäkkärin lähelle moikkaamaan bändiä mut päätinkin käydä vessassa jonka jälkeen lähdin yhdelle pitserialle missä kaverit ootteli. Sieltä sain ostettua itelleni juotavaa ja söin vähän ranskiksia, aa että, teki niin hyvää! Käytiin vielä illemmalla uimassa ja katottiin kaverilla leffaa.

Kiitos Happoradiolle mahtavasta keikasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti