rrock'n roll child

tiistai 15. elokuuta 2017

Duudsonit ja Pekka Heino

Moi!
Viime lauantai oli aikas kiva päivä. Tavattiin Janskun kaa puoli kolmen maissa keskustassa ja lähdettiin siitä bussilla kohti Lempäälän Ideaparkkia. Siellä siis oli Ideapark Sportin avajaiset. Siellä oli vaikka mitä ohjelmaa, mm. Asteen keikka joka oli jo yhentoista maissa, mut ei ihan jaksettu lähtee nii aikaseen. Oltiin just kolmelta siellä keskusaukiolla ku siellä alkoi Duudsoni Show. Jarppi ja HP oli paikalla ja oli niin siistii nähä ne ekaa kertaa livenä! Jarppi sai turpaansa isosta kumilenkistä, ja hyppäs suoraan nastojen päälle.. Hullua mutta viihdyttävää! :D En tajuu miten ne pystyy tollaseen. Ne otti myös vapaaehtoisia lavalle, ja niiden tehtävä oli laittaa pyykkipoikia naamaan, tehdä joku poseeraus ja ravistaa pyykkipojat naamasta. Oli aika lyhyt show, mut silti niin mahtava.

Shown jälkeen Jarppi ja HP lähti juontamaan jotain peliä, suurin osa lähti seuraan niitä mut me päätettiin jättää ne rauhaan ku ei niillä ois kumminkaa ollu aikaa tavata. Mut pääasia et nähtiin ne!
Käytiin jossain kohtaa kattomassa sitä Ideapark Areenaa missä ne oli juontamassa peliä, ei kuitenkaa jaksettu kattoo sitä kauaa. Käytiin ostamassa söpöt limupullot ja lähdettiin jonkin ajan päästä. Tampereelle ku päästii nii käytiin vielä Lidlissä ja istuttiin Koskenrannassa nauttimassa hyvästä säästä.

Illalla otin suunnaks Ruby & Fellasin, jossa Pekka Heinon oli tarkotus esiintyä. Tällä kertaa seurana oli Tampereen Hanna, jonka kaa päästiin vakkaripaikoille. Siinähän se aika taas hurahti juoden ja rupatellen kaikenlaista. Pekka tuli ennen keikkaa moikkaamaan ja halaamaan meitä. :3 Louie So oli jälleen Pekan duokaverina, ja keikka oli taas akustinen. Tuli kuultua tottakai hienoja biisejä, kuten CCR:n Have You Ever Seen The Rain, Bruce Springsteenin The River ja Hungry Heart, Chris Isaakin Wicked Game jne. <3 Pekan ääntä sai taas ihmetellä, se vaa on upee!Keikan jälkeen juteltiin jonkin aikaa Pekan kaa, ja lähin sit puoli kahen maissa hakeen hesestä ruokaa ja sieltä kotiin. Tuli ihan kauhee nälkä ja muutenki vähän väsytti jo. Oli parasta kattoo haileffaa samalla ku söi minikanahampparia. :D

Iso kiitos Duudsoneille showsta, ja Pekalle & Louielle keikasta! 
Oli hienoo <3
Kiitos myös toki seuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti