rrock'n roll child

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Sauna Classic 2017 - day 1

Moi!
Viikonloppuna oli jo se kauan odotettu kahden päivän Sauna Classic Heavy Metal Garden Party Tampereen Eteläpuistossa. Aattelin et on paljon helpompi kertoa kahdessa eri osassa näistä päivistä nii ei tuu liian pitkää postausta, tosin tuntuu et näistä postauksista tulee kuitenki aika pitkiä ku on niin paljon kerrottavaa.. Mutta eiköhän aloiteta ekasta päivästä, perjantaista.
Portit aukesi kolmelta, joten nähtiin Iltsun ja Hennan kaa siihen aikaan keskustassa ja mentiin sitten suoraan alueelle. Me vaihdettiin Iltsun kaa rannekkeet ku Iltsukin oli ostanu kahen päivän lipun. Alueella ei ollu vielä siihen aikaan melkein ketään, vain muutama ihminen. Oli hyvin aikaa istuskella ja hakea vettä pulloon ku päivän ekaan esiintyjään oli jonkin verran aikaa.

Päivän eka bändi Bloody Hell aloitti joskus neljän maissa, olihan se vähän hassua kattoo sitä ku ei ollu nii paljoo väkee. Mut kyllä sitä väkeä tuli pikkuhiljaa päivän aikana. Bloody Hell heitti kyllä ihan hyvän keikan vaikken ookkaa niitä hirveesti kuunnellu. Tuli kuultua mm. Louder ja cover Motörheadin Killed By Death -kappaleesta. En tiiä kuka se laulaja on, mut pakko sanoo et hänellä on aivan mieletön ääni!



Seuraavaksi suunnattiin puistobaarin lavan lähelle, ku siellä esiintyi Bad Apples, joka siis soittaa covereita Guns N' Rosesin kappaleista. Olin nähny bändin aiemmin Roosterissa joskus viime marraskuussa.
Keikka oli jälleen ihan huippu, vaikkei kovin kauaa kuunneltu ku haluttiin päästä One Desiren ajaks eturiviin. Mut tuli kuultua mm. Welcome To The Jungle, You Could Be Mine ja Don't Cry. Se laulajan ääni on myös aivan mieletön, ja sen ääni sopii noille kappaleille tosi hyvin. Tulee ehkä vähän mieleen Noora Louhimo.



Seuraavaks tosiaan oli vuorossa ihana One Desire, joka tuli nähtyä nyt toisen kerran livenä. Ja päästiin toki eturiviin kun mentiin ajoissa ootteleen. Keikka oli taas niin parhautta, ja kuultiin aikalailla samoja biisejä mitä huhtikuussa Pakkiksella, mm. Hurt, Apologize, Love Injection, Buried Alive.. Do You Believe tuli kuultua ekaa kertaa livenä nyt tällä keikalla, ihanaa! Jätkillä oli hauskat välispiikit ja nautin keikasta muutenkin.









Keikan jälkeen oli vuorossa kasarikaraokea puistobaarin lavalla. Yllätyin et siellä oli niin hyviä laulajia, eihän siinä ite kehdannu mennä laulaan. Se meni sellaselta jamipohjalta, et ei siellä ollu mitään näyttöä mistä olisi nähnyt sanoja. Sai niitä kyllä kännykästä kattoo mut aika moni osasi sanat ulkomuistista ja Bad Applesin laulajakin tais käydä ainakin kerran laulamassa. Ihan mahtava idea toi karaoke, ku sai vähän aikaa istua ja lepuutella jalkoja, juoda vähän lonkeroo ja kattoo ku muut lauloi.
Lähdettiin vähän ennen seiskaa takaisin päälavan luo kun ihana Shiraz Lane oli seuraavaks vuorossa. Tällä kertaa ei päästy eturiviin mut toka rivi kelpasi ihan hyvin. Näin pari tuttuakin siinä ja vaihdettiin kuulumiset. Shirazien keikka oli myös parhautta, ja ku en ees ollu nähny bändiä pitkään aikaan. Tuttuja biisejä tuli tottakai jälleen kuultua, mm. Wake Up, Mental Slavery, For Crying Out Loud.. Kuultiin myös uuttakin materiaalia, mut en muista biisin nimeä. Tuli myös pieni potpuri eri bändien hiteistä, siistii!







Keikan jälkeen mentiin taas puistobaarin puolelle, kun vuorossa oli Dear Victims joka soittaa covereita KISS-yhtyeen kappaleista. Enpä ollu ikinä nähny tota bändiä livenä, mut biisit kuulosti toki loistavilta, KISSin biisit toimii aina!


Ei katottu tätäkään keikkaa ihan loppuun asti, mentiin ootteleen Ensiferumia lavalle. Siitä viime Ensiferumin keikasta olikin jo ihan reippaasti aikaa, oli aivan mahtavaa nauttia keikasta pitkästä aikaa! Lai Lai Hei oli kyllä hyvä yleisönhuudatusbiisi, muutenkin yks bändin parhaimmista biiseistä. Netta Skog oli ihana haitarinsa kaa.






Sitten olikin päivän toiseksi viimeisin bändi, New Jersey joka soittaa covereita Bon Jovilta. Tuli yllätyksenä et Louie So laulaa siinä, hyvin kuitenkin lauloi! Kuultiin mm. Lay Your Hands On Me, Keep The Faith, You Give Love A Bad Name..  Bon Jovin musa on parhautta! Tuli mieleen se eräs kesä kun näin kyseisen bändin livenä Ratinan Stadionilla. <3


Ei me kyllä totakaan keikkaa katottu ku vähän aikaa vaan, haluttiin päästä Brother Firetriben ajaks eturiviin. Ja sinnehän me toki päästiin, ja Brother Firetriben keikka oli kans parhautta. <3 Pekka morjesti mua lavalta, muisti mut aiemmilta keikoilta. Bändi soitti aika paljon uudelta albumilta kappaleita, mut toki niitä vanhempiakin biisejä. Tän bändin aikana olin eniten mukana, heiluin ja lauloin täysiä melkeinpä jokaisen kappaleen aikana. Kuultiin mm. Help Is On The Way, Taste Of The Champion, One Single Breath, For Better Or For Worse.. <3 Toi keikka oli aivan täydellinen lopetus ekalle päivälle, ei voi muuta sanoa.










Keikan jälkeen jalat huusi hoosiannaa ku oli joutunu seisomaan monta tuntia päivän aikana.. no mut oli sen arvoista. Ekana päivänä ei ollu mikään paras festarisää, välillä tuli sadekuuroja mut selvittiin onneks ku oli kertakäyttösadetakit mukana. Huhhuh mikä päivä!

Kiitos aivan mahtaville esiintyjille! <3



Toka osa tulossa pian!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti