rrock'n roll child

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Metal Export Finland, Lost In Music @ Olympia-kortteli

Moi!
Eilen oli kauan odotetut S-Tool ja Battle Beast Tampereen Olympia-korttelissa. Se oli sellainen Metal Export Finland -tapahtuma mikä oli osana Lost In Music -kaupunkifestivaalia. Siellä esiintyi myös Ikinä ja Profane Omen, mut ei menty kattomaan niitä. Seurana oli Iltsu, Sanni ja Jaakko. :) Iltsun kaa tavattiin aiemmin ja mentiin Amadeukseen, sillä siellä oli ysin maissa viralliset etkot. Oltiin siellä kyllä jo kasin aikaan et ois ollu varmasti aikaa juoda. :D Sanni ja Jaakko liittyi seuraan vähän myöhemmin, ja pian myös Noora ilmestyi ja tuli meidän pöytään istumaan. Oli kivat etkot, vaikkei ollu pahemmin väkee.

Me lähdettiin Iltsun kaa vähän aikasemmin Olympiaan, kun tosiaan S-Toolin oli tarkoitus aloittaa 23:15, ja varsinkin minä halusin nähä sen. Ei oltu käyty aiemmin Olympiassa, mut vaikutti ihan kivalta keikkapaikalta. Oli siellä vähän ahdasta kun tupa oli aika täynnä. Ois voinu muuten hakea juomaa tiskiltä mut siinä oli kilometrin pituiset jonot eikä jaksettu oottaa. Saatiin tokasta rivistä hyvät paikat. S-Toolin tullessa lavalle olin ihan fiiliksissä. Oli aivan mahtavaa nähä kyseinen yhtye vihdoin livenä! Se on Ville Laihialan uusi yhtye, debyyttialbumi Tolerance 0 ilmestyi joku aika sit ja olin kuunnellu sitä paljon. Oli kiva tunnistaa monia hienoja biisejä tältä albumilta, toimi erittäin hyvin myös livenä! Varsinkin Hammering, Back To Zero ja Your Despiser No. 1 oli niiiin mahtavia! <3


Keikan jälkeen sain settilistan, jess!! Joku kyllä yritti kurotella sitä mun yli mut bändin kitaristi Sami tyrkkäs sen suoraan mun käteen, aa että!


Seuraavaks alettiin ootella Battle Beastia lavalle. Siihen olikin vielä joku 45 minuuttia aikaa, mut ei viititty poistua lavan eestä ku oli nii hyvä paikka. Sanni ja Jaakko oli löytäny tiensä toiselle puolelle eturiviin. Itseasiassa mäkin pääsin eturiviin BB:n keikan aikana! Bändin tullessa lavalle olin niin fiiliksissä, ekan kappaleen Straight To The Heartin pärähtäessä soimaan aloin heti puimaan nyrkkiä ja laulamaan täysiä biisin mukana. Olin muutenkin joka biisin aikana niin mukana ku pystyin, ei tän bändin aikana voi vaa seistä paikallaan! Tuli muuten kuultua ekaa kertaa muita uuden albumin biisejä kun olin kuullu vaan ne sinkut mitkä oltiin julkaistu ennen albumin ilmestymistä. Muun muassa Lost In Wars oli jotain niin upeaa, myös Far From Heaven yms. <3 Ei ollu itku kaukana tän kappaleen aikana.
Myös toki muiltakin albumeilta kuultiin kaikkea hienoo, mm. Touch In The Night, Black Ninja, Iron Hand... <3  Huhhuh mikä keikka!Pahoittelen sitten näiden kuvien laatua..
Keikan jälkeen jalat oli niin kuollu ja väsytti mut oli todellakin sen arvoista. Oli nyt yhdeksäs kerta ku näin BB:n livenä. Ja tää tais ollakkin viimeinen keikka minkä pääsin näkeen tänä vuonna. Ens vuonna sit todellakin uudestaan bändin keikoille! <3
Keikan jälkeen oli tottakai otettava taas kuva Nooran kaa, ja Joonakin pyöri siinä joten otin tämänki kaa kuvan.
Oli niin ihana ilta!


Kiitos ihanat S-Tool ja Battle Beast!! <3
Kiitos myös ihanalle seuralle!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti