rrock'n roll child

maanantai 30. lokakuuta 2017

Valoviikkojen avajaiset ja Halloween-bileet

Moi!
Huh, mikä viikonloppu takana. Perjantaina käytiin Iltsun ja siskon kaa Koskipuistossa ku siellä oli Valoviikkojen avajaiset. Ei se kestäny ku puol tuntia, siellä oli joku puhe ja Diandra esitti muutaman kappaleen. Paras biisi oli ehdottomasti Whitney Houstonin I have nothing. Diandralla on kyllä upee ääni, sopii niin hyvin tommosiin balladeihin. Diandrasta en saanu yhtään kuvaa ku se lava oli kosken toisella puolella. Mut hyvin kuitenkin kuului. Tapahtuman lopussa oli näyttävä lasershow ja ilotulitus. Siis vau, en muista millo viimeks oisin nähny niin upeita raketteja! Nää kuvat ei nyt vaan anna niille oikeutta mut tässä nyt kuitenki muutama otos.
Lauantaina juhlittiin Halloweenia, vaikkei se kai sillon virallisesti ollu. Juhlittiin siskon, tän poikaystävän, Iltsun ja Eeron kaa siskon poikaystävän kämpällä. Kuunneltiin täysiä musaa, tanssittiin ja otettiin vähän pohjia ennen baariin menoa. Sisko oli kerrankin reilu ja antoi meidän kuunnella ees vähän mm. Metallicaa. <3 Oltiin kaikki pukeuduttu joksikin. Tai no mä en ollu oikee mikää, sisko sutaisi mulle nopeesti vaa parit arvet naamaan ja laitoin vähä glitterii naamaan, kaulaan ja käsiin. Iltsu laitto mulle vielä luurankotatskat sormiin. Ehkä ens vuonna vois vähän enemmän panostaa.. Lähdettiin kympin jälkeen Unioniin, missä olikin hyvä meno. Tanssittiin jo vähän siinä alakerrassa, ja lähempänä kahtatoista päästiin ylös jatkaan bilettämistä. Oli hyvät musat, tuli jopa Michael Jacksonin Thriller, sopi hyvin illan teemaan. Muilla bilettäjillä oli hienoja asuja ja meikkejä, jopa muutamalla baarimikollakin oli siistit asut. Yks baarimikko oli Jokeri, oli kyllä niin törkeen siistin näkönen! o_o Paikan sisustukseenkin oltiin panostettu, vessan peilissä oli tekoverellä kirjotettu jotain ja dj:n lavalla roikkui pääkalloja ja kaikkee muuta teemaan liittyvää. <3


Meidän ilta päättyi jo kahen maissa, mut se ei haitannu. Oli ihan kiva päästä kotiin nukkumaan kovan bilettämisen jälkeen. :D Pakko nostaa hattua narikan työntekijälle joka oikein auttoi takin mun päälle. <3 Yleensä narikan työntekijät vaa tyrkkää sen takin kouraan mut nyt oli hienoa toimintaa, kiitos!

Että sellanen viikonloppu tällä kertaa, oli kivaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti