rrock'n roll child

torstai 1. helmikuuta 2018

Puhelimen kätköistä: tammikuu

Moi! Se ois tän vuoden ekan kuukausiraportin aika. Tässä siis biisejä mitä kuuntelin eniten tammikuussa ja puhelinkuvia. Kuvat tuli näköjään epäjärjestyksessä mut ei kai se haittaa, kuvatekstit kannattaa myös lukea. Mut tässäpä näitä tulee!


Bar Passionin Afterworkeilla eräs ilta Iltsun kaa. Juotiin pitkästä aikaa valkkaria, ei ollu ees pahanhintaista. 

Moro Sky Bar med Jansku. Tilasin ton oikeanpuoleisen, Ginger beerin. 

Hienot maisemat! 

Moro Sky Baarissa oli vielä jouluinen tunnelma. :3 

Päätettiin myös käydä koluamassa Janskun kaa rautatieaseman Aurinko-liikkeen hyllyjä ja sieltä löytyi tämmönen! Oli alennuksessa 5€. 

Iltsu oli ekaa kertaa meillä, pidettiin kanasalaattibileet ja katottiin leffaa. Kanasalaatti on  vaan niin hyvää! 

En ollu käyny ainakaan vuoteen rautatieaseman Makuunissa, joten kävin siellä yks päivä kuluttamassa aikaa. Yhestä laarista löytyi tää, haileffat on parhaita. 

Porukoiden kaa Lempäälän Paikallisessa kapakassa, enpä ollu ikinä käyny. Mut oli ihan jees ilta, tuli siinä vähän laulettuakin! 

Siskon kanssa vietetyt kahvilahetket oli myös jees. 

Mummo tarjos kerran näin hyvän aterian Manhattan Steak Housessa. 

Tää on itseasias äidin ottama kuva, lähetti tän mulle wapissa. Meidän entinen marsu on siis haudattu meidän mökin pihaan ja äiti oli vieny sinne lyhdyn ku oli iskän kaa yks viikonloppu mökillä. Edelleen kova ikävä entistä marsua, mut on ainakin paremmassa paikassa. <3 Onneks meillä on nyt uusi marsu talossa, haettiin se meille v.2016. 

Käytiin siskon kaa yks ilta Pirkkalassa ku piti käydä ostamassa ilmapalloja juhliin, jotenkin me vaa eksyttiin johonkin hiton perämettään.. :D Vähän kyllä oli creepyä ku ei ollu muita valoja ku auton etuvalot ja oli pitkä, liukas tie + metsästä ois voinu hypätä peura tai muu eläin keskelle tietä.. Sieltä lähti onneks joku pikku tie joten sisko sai siinä heitettyy uparit ja päästiin takas oikeelle reitille. 

Siskolla kävi hyvä tuuri, voitti Fat Ladyn facebook-skabasta ilmaisen sisäänpääsyn, jonon ohituksen, oman pöydän ja ilmaista skumppaa sikatiistaille. Joten eihän sitä tilaisuutta voinu missata.  Olihan se ihan hauska ilta.

Ohjaajat oli ostanu mun synttäreiden kunniaks kakun, joten sitä tuli syötyä keskiviikkona. Mielettömän hyvää! 

Tämmöistä tällä kertaa! Toivotan kaikille jo nyt hyvää viikonloppua, palaillaan vasta ens viikolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti