rrock'n roll child

lauantai 3. maaliskuuta 2018

Helsingin reissu


Moi!
Tehtiin torstaina siskon kaa pieni päiväreissu Helsinkiin, ihan huvin vuoksi. Lähdettiin Onnibussilla matkaan n. 13:45, ja bussi oli Helsingin Kampissa klo 15:55. Eero oli meitä vastassa ja hän oli meidän oppaana koko päivän. Siis vaikka onhan sielläkin oppaita mut helpompi et on joku mukana joka tietää Helsingistä enemmän. Ja olihan Eeroa mukava nähä pitkästä aikaa. Kierreltiin ensin Kampissa ja Forumissa. Sit lähdettiin metrolla Itikseen, kun se sijaitsee vähän kauempana. Oli siistii kulkee ekaa kertaa metrolla. Eikä se lippu ollu pahanhintainen. Itiksessä mentiin heti syömään ku oli ihan jumalaton nälkä. Syötiin Pancho Villassa ja ai että ku oli taas hyvää ruokaa! Syötyämme kierreltiin jonkin aikaa ja lähdettiin metrolla Rautatietorille mistä käveltiin takas Kamppiin. Käytiin Karkkitorilla mistä ostettiin myös porukoille tuliaisia ja myöhemmin Eero lähti kotiin. Käytiin siskon kaa ostamassa evästä paluumatkalle ja lähdettiin klo 21:20 Onnibussilla takas Tampereelle. Oli kyllä ihana reissu, jos vaikka tähän loppuun vähän kuvia tuolta päivältä.

Pancho Villa, Itis

Kuva menomatkalta 

KampistaItis 

En ostanu melkee mitää mut tässä nää mun vähäiset ostokset: Karkkitorilta ostettua karkkia ja NewYorkerista 7 parin sukat. 

Tämmöset reissut on kyllä niin kivoja. Puhuttiin et mentäis ehkä kesällä uudestaan ja oltais ihan yötäkin jossain, tsekattais Helsingin yöelämää yms. Vitsit että sellanen suunnitelma ois kiva toteuttaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti