rrock'n roll child

maanantai 5. maaliskuuta 2018

The Local Band @ Pakkahuone


Moi!
Kylläpä oli taas livemusiikin täyteinen viikonloppu. <3 Jospa aloittaisin perjantaista, kerron lauantaista joskus myöhemmin.
Elikkäs, perjantaina oli vihdoin The Local Bandin keikka Pakkiksella. Ovet aukesi seiskalta ja mentiin jo siihen aikaan Iltsun kaa paikan päälle, vaikka itse keikkaan oli vielä pari tuntia aikaa. En ees tiiä miks mentiin niin aikasin, ehkä me luultiin et siellä ois jo hirveesti väkeä. No ei vielä siihen aikaan ollu.. En itseasiassa oo varma, oliko tää Pakkiksenkin keikka loppuunmyyty. Mut aika hyvin siellä oli väkeä sillon kun bändi tuli lavalle. Oltiin onneks tokassa rivissä, joten oli ihan hyvä näköyhteys lavalle. Jopa Jussista sai ihan suht onnistuneita kuvia. Tää oli meille eka kerta ku nähtiin kyseinen bändi livenä, ja voi jestas miten huikeen shown bändi heitti! Ja jos joku ei tiiä, niin tää on siis sellanen bändi joka soittaa covereita eri esittäjiltä. Bändissä on Olli Herman, Jussi69, Archie Cruz ja Alexi Laiho + kosketinsoittaja jonka nimi kyllä mainittiin mut en enää muista mikä se oli.. . Archie ei tosin päässy tälle kiertueelle mukaan, kun on rundaamassa Santa Cruzin kaa jossain päin maailmaa. Samy Elbanna oli Archien korvaaja, ei ollenkaan huono sellainen. Tuli kuultua paljon tuttuja hittejä, kuten Out of the darkness, Sunglasses at night, Untouched, Looks that kill, Shot in the dark, Livin’ on a prayer.. <3 Huh miten hieno settilista!


Päätettiin sit lähteä heti keikan jälkeen, ku haluttiin ehtiä busseihin ennen yömaksua. Käytiin nopeeta Pakkiksen takana kattomassa, et tulisko joku bändistä siihen. Ei ees menny ku joku 5 min niin ovi aukesi ja Samy, Jussi ja Alexi tuli siihen ja olivat menossa autoon. Käväistiin äkkiä niiden luona ja pyysin kuvaa, sainkin sellasen! Tuntuu vieläkin ihan uskomattomalta et oon vihdoin tavannu varsinkin Jussin ihan kasvotusten ja ollu sen kainalossa. Se oli tämmöselle Jussin truefanille maaginen hetki! :D Oli kyllä mahtava päätös illalle.


Super iso kiitos The Local Band ja Iltsulle jälleen seurasta! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti